Je krijgt wat je kunt verwachten!!

Prima nette en snelle levering van de bestelde artikelen, altijd goede kwaliteit van kleding en leuke kortingsacties!!

Goede service en klantvriendelijkheid!

Altijd tevreden geweest over de snelle levering en service die je krijgt!

snelle en nette service.

Mijn pakje arriveert vaak de dag erna al. Wat ik fijn vind is dat de kleding fris ruikt. En als ik terug stuur heb ik mijn geld weer snel terug. De prijzen zijn ook goed.

artikelen die op de site nog op voorraad staan bleken na bestelling niet op voorraad te zijn

Artikelen die op de site nog op voorraad staan bleken na bestelling niet op voorraad te zijn. Dit kreeg ik na een aantal dagen pas te horen. Geld terug ontvangen.

Goed product

Mooie jas besteld echter viel de maat tegen, later in een winkel geruild en daar zeiden ze dat jassen van Khujo klein uitvallen. Advies, schrijf dat bij het product als omschrijving erbij, maat groter bestellen dan je normaal hebt. Dan gaat het in een keer goed.

veel merken en super acties

Veel leuke acties met hele mooie merken, ik ben zeer tevreden over de levering + contact met de klantenservice! Echt een webshop om aan te raden!!

een ruiling duurt wel erg lang nu ook zit al ruim een week te wachten erop

TEVREDEN

BESTELLING EN BEZORGING NAAR ALLE TEVREDENHEID

Probleem webshop

Jammer dat er maar drie van de vier producten geleverd zijn, vanwege een niet goed werkende webshop. Om 7 uur 's ochtends besteld en kreeg dagen later te horen dat het niet meer leverbaar was. Heb dit al meerdere keren gehad, dus op zoek naar een goede oplossing denk ik. Wel een goede communicatie hierover achteraf.

Een hele goede en vlotte service !

Snelle service - Pakket op tijd ontvangen

prima service

Door een computerstoring was mijn bestelling niet compleet doorgekomen maar na een telefoontje van mij is alles uitstekend opgelost.

retourzending

Prima verzending, helaas is retourzending niet gratis terwijl dat bij vele anderen (bijv. adam of zalando) die een soortgelijk assortiment hebben, wel het geval is

super ga zo door

Eenvoud siert de mens, overzicht is orde, mooie merke Goede service is een visite kaartje als alles klopt, ben ik een terugkerende klant

Teveel pakketjes

Doordat, bij een grote bestelling, de kleding van verschillende filialen komt krijg je het dus in meerdere pakketten op verschillende dagen thuis. Ik kreeg er drie, en kon er ook weer drie retour sturen. Retour kosten zijn voor eigen rekening dus dat was �21. Teveel gedoe en teveel kosten!

Super, ondanks dat ik artikel besteld had waarvan ik dacht dat jongens longsleevee was en er later op andere site achter kwam dat meisjes longsleevee was... Mail contact gehad en goeie nette oplossing echt super tevreden

Bestelling

Ik had een donker blauw jack besteld. Dit staat ook op mijn rekening. Ik ontving echter een bruin-groen jack. (heb ik wel gehouden)

Slecht!

Trui kwam maar niet. Zelf moeten bellen. Toen zou de trui dezelfde dag opgestuurd worden. Week later weer gebeld. Weer onbekend!! Trui bleek inmiddels uitverkocht terwijl ik al 2 weken geleden betaald had!!

een goede online site

Slecht

De pakjes kwamen laat en los van elkaar aan. Ik had het idee dat ik een andere spijkerbroek kreeg opgedtuurd dan ik besteld had.

Uitstekende service

Ik heb een coltrui besteld bij Bomont. Deze werd supersnel geleverd. Mooie trui, goede kwaliteit. Kortom, Bomont is een aanrader!

matig

jammer als je wilt retourneren kost het je heel veel euro's

Uitstekende en snelle levering

Was helaas niet goed voor mij ook de retour en terugbetaling prima geregeld

Goed maar langzaam

Bomont is een fijn zaak om te winkelen maar verder vind ik het een beetje verouderd. Het terugzenden maar ook de tijd die het duurt voordat her verzonden wordt en het geld terugstorten op de rekening duurt heel erg lang. Ik had t tegelijk opgestuurd met een ander pakket en daarvan had ik al 1,5 week eerder bericht

Bestelling goed behandeld

Ik kreeg het eerste deel van mijn bestellig snel en werd ook nog ingelicht via de mail met een verzendbevestiging waardoor ik het pakket kon volgen. Het tweede deel liet langer op zich wachten (6 werkdagen) en kreeg deze keer geen verzendbevestiging. Verder alles prima! :-)

Slecht

Na 4 dagen bestelling binnen. Het kledingstuk was te groot dus retour met vraag voor een kleinere maat. Na ruim een week bericht dat t pakje bij hun binnen was en dat ik mn geld terug kreeg. Omruilen was door omstandigheden niet mogelijk. Optie was om t kledingstuk opnieuw te bestellen........

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg