perfect

fijne winkel en website. in de winkel niet de juiste maat meer . kijken dan gelijk of hij nog ergens anders voorradig is.zodat je deze via de website kunt bestellen.

Retourneren viel tegen

Bestelling verliep vlot doch het omruilen verliep niet volgens telefonische afspraak. Het duurde meer dan een week vooraleer pakje, verstuurd via een Kialapunt, ontvangen werd door Bomont. Omruilen was niet meer mogelijk ondanks afspraak. Het artikel moest opnieuw door klant besteld worden tegen een hogere prijs.

Gewoon blij

Helemaal tevreden ben ik met de supersnelle levering. Filiaal in het westen misschien een idee??

Erg tevreden

Niets op Bomont aan te merken!

super prijs. super service. heel veel keuze

Wanneer ik weet wat nodig ben zal ik zeker naar jullie site komen Gr remco

goede levering

Had het artikel snel in huis nette levering. Alleen jammer dat het artikel twee dagen later goedkoper was. Maar dat heb ik altijd. Verder ben ik er erg blij mee en draag ik het met veel plezier.

snel en goed

Snelle levering savonds aan huis zonder bezorgkosten, top! Deze bestelling niet nodig gehad maar bij een eerdere bestelling ook al kennis gemaakt met een goede vriendelijke klantenservice. Bomont krijgt zeker 5 sterren!

Mooi jasje en goede maatvoering

Kleur zoals is voorgesteld op de site klopt. Maatvoering is ook goed. Snelle aflevering...fijn!

Bruine lederen jas, heerlijk warm die mij nog vele jaren zal verwarmen

Heb, ivm de bestelling, enkele keren moeten communiceren omdat bepaalde zaken voor mij niet helemaal duidelijk waren. Kreeg daarop steeds een zeer snelle reactie, met accurate informatie en heel veel begrip. Deze vorm van klantenservice zou eigenlijk de norm moeten zijn en als voorbeeld kunnen dienen voor vele web-shops

Bestellen, betalen, bevestiging krijgen en uiteindelijk niet meer levererbaar???

Al vaker bij Bomont besteld waarbij de spullen goed en snel geleverd werden. Nu was het een heel ander verhaal. Na bestelling geplaatst en betaald te hebben kreeg ik een bevestiging dat alles klaar voor verzending was. 7 uur later kreeg ik een melding dat 1 artikel niet voorradig was. De volgende dag werd weer gemeld dat alle artikelen klaar voor verzending waren. Na levering bleek toch 1 artikel niet meer voorradig te zijn. Rare manier van communiceren en raar dat dit niet bij bestellen aangegeven wordt. Gelukkig wel heel snel mijn geld teruggekregen voor het niet voorradige artikel!

Prima levering en keurig op tijd

Pakket werd afgeleverd zoals aangegeven, wel was de zwarte zak op een plek gescheurd.

Snel en goed geleverd.

Ene dag besteld andere dag binnen. Goede prijs en kwaliteits verhouding

Goede service!

In het produkt zat een vlek. Heel netjes opgelost door Bomont.

Prima kwaliteit van het artikel. Erg jammer het overhemd toch te klein was.

Bestellen bij Bomont, Goede keuze. Goede service.

Aanrader!

De service van Bomont is prima. Het hele traject van online bestellen, bezorgen en ruilen is vlot en zonder problemen verlopen. Een aanrader dus!

Uitstekende website en service van de werknemers.

Bomont heeft voor ieder iets leuks en veel variatie !

Niet op voorraad

Versturen volgende werkdag gaat bij Bomont niet op. 1 van de 2 artikelen blijkt ook al verkocht te zijn. Melding hiervan pas na 2 werkdagen. Andere artikel moet dan nog verstuurd worden... Voor deze "service" krijg ik een kortingscode van 5 euro maar dat staat niet in verhouding tot het totaalbedrag.

De bestelling werd keurig op tijd en nestjes verpakt geleverd. Ik zal zeker mijn volgende bestelling weer bij Bomont plaatsen.

Matig tot goed

Snelle en correcte levering, gratis verzenden Alleen als een artikel niet past of naar wens is moet ik zelf de retour kosten betalen en dat is een min puntje..!!

goede service.

Het Enjoy blazertje is geheel zoals verwacht......

Bomont heeft een snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit staat Bomont hoog aangeschreven, een dikke pluim!

Ik ben erg tevreden over de snelheid van de levering. Het geleverde artikel is helemaal naar wens!

Goede, snelle en betrouwbare service

Bestelling snel en goed ontvangen

Alles perfekt!

Schnelle Lieferung!

Levering was prima, conform aangegeven levertijd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg