Bestelling goed, snel en verzorgd geleverd!

T shirt is precies zoals op de foto. Erg blij mee

Zeer snelle en correcte aflevering

Weinig ervaring met bestelling via internet. Telefonisch zeer duidelijk uitgelegd. Zeer,zeer tevreden En zeker voor herhaling vatbaar. De blouse was in de winkel niet meer in de juiste maat verkrijgbaar Maar wel bij Bomont

Dikke voldoende/goed

Zorgvuldige oogmeting, zeer klantvriendelijk en ruime tijdsplanning. Bij uitzoeken van montuur en bespreking van de glazen biedt de winkelruimte weinig privacy.

voordoen of alle producten in voorraad zijn

product aanbevelen , terwijl het product niet in voorraad is, 5 euro als tegoed ??????????//

Snelle en goede service!

Besteld, betaald en toch niet op voorraad.

Op zaterdag besteld maar t-shirt blijkt op maandag toch niet op voorraad te zijn. Voorraad gegevens zijn dus niet up to date.

Super snelle levering! (binnen 24 uur geleverd) Helemaal top! Ga hier zeker vaker bestellen en is zeker een aanrader

Prettige website , overzichtelijk

Webshop

Makkelijkemanier van bestellen, duidelijke navigatie, snelle levering

Artikel werd keurig afgeleverd

Mooi dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Artikele voldeed aan de verwachting.

Goede webwinkel

Vriendelijke personeel

Je word altijd keurig en correct geholpen.

De laatste periode vind ik het gewoon handig om nogal eens iets via internet te bestellen. Alles wat er besteld word is vrij snel in huis. ook al hoeft het voor mij niet in delen verzonden te worden omdat ik het zonde vind om voor 1 bestelling iemand meerdere keren te laten rijden, maar goed dat ter zijde. De stukken die terug mogen breng ik naar de winkel en het geld staat snel weer op je rekening. ik zeg top geregeld allemaal!

Netjes verpakt en snel verstuurd

Mijn bestelde jas was netjes en snel bezorgd.

Heel fijn allemaal.

Ik wilde een winterjas kopen maar twijfelde over de maat. Daarom heb ik gebeld en heeft de uiterst vriendelijke dame tot 2keer de centimeter gepakt en mij teruggebeld. Het was geen enkele moeite !! Dat heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste maat in 1 keer ontving. De jas is erg mooi, warm, lang en de juiste maat!! Kortom heel fijn!

Na bestelling, heel snel in huis, niet goed geld snel terug op rekening!

vriendelijk geholpen

Ik ben heel vriendelijk geholpen toen ik ontdekte dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had, is keurig geregeld. Helaas wel een ander artikel verkeerd geleverd en het juiste artikel was toen helaas uitverkocht. Had me er zo op verheugd op het leuk jasje. Wel vervelend dat het in 2 zendingen binnenkomt. Zou het ook prettig vinden als je aan kan geven of je de bestelling op de dag of 's avond geleverd kan krijgen.

Heel tevreden!

Leuke kleding, makkelijk retour zenden en snel weer geld retour.

uitstekend

De snelle levering en de eventuele retourbetaling waren uitstekend,

Zeer tevreden,,,,

klantvriendelijk

Bestelling was langer onderweg dan gedacht. Kreeg na een telefoontje een excuusmail met een kortingsbon van 5 euro

Tevreden

Levering volgens afspraak

Goede en snelle levering. En natuurlijk heel blij met mijn mooie blouse van Supertrash.

Heerlijk zittende lange winterjas

De jas voelt heerlijk zacht aan. Echt een winterjas voor de koude wintermaanden.

Bestelling

Goed verzorgt en snel zeer tevreden .

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg