Bestellen is heel eenvoudig en het product is snel en goed geleverd!

De Gaastra jas bevalt uitstekend!

Jas al weg

Prima bedrijf en correcte afhandeling. Wel jammer dat ik een jas koop en betaal en vijf dagen wacht...en dan een mailtje krijg dat de jas er niet meer is! Ik krijg wel netjes mijn geld terug, maar was teleurgesteld in de werkwijze! Lisette

De verzending van de eerste winterjas ging snel en zonder problemen

Helaas was de andere bestelling uitverkocht. Hier moest ik wel langer opwachten voordat het duidelijk was dat de jas er niet meer was. Ongeveer 5 dagen. Dit kan misschien wat eerder zijn. Dus een 7

super!

Snelle levering en hele goede kwaliteit. Ik koop zeker weer!

Klasse afwerking!

Na een levering, retour levering, en nieuwe levering, alles tot in de puntjes verzorgd incl communicatie. Top!

een superservice

Ik heb voor de eerste keer besteld was verwonderd van de snelle service, en de goede opvolging van de bestelling. Super

Alles top!

Ik heb een winterjas gekocht via Bomont.nl en ben dik tevreden. Fijne website met goede heren collectie. Veel keuze. De jas die ik besteld had was leuk, maar wat krap, dus even gebeld en ik kon een grotere bestellen en de kleinere terugsturen. Ze hadden meteen de retourtermijn verlengd. De bestelling was snel binnen. En ondertussen een goede update van de status. Ook het retourneren ging heel makkelijk. Bomont had namelijk een handig retourformulier bijgevoegd (standaard) met het retouradreslabel. De tweede jas past perfect en ik ben helemaal blij!

Een snelle en goede serive

Mijn bestelling was er vrij snel, maar toen bleek de jas te groot te zijn en heb ik hem terug gestuurd. Al na een paar dagen kreeg ik een mail dat de jas binnen was en een dag erna had ik mijn geld terug op de rekenig staan. Ik ben dus erg tevreden.

geweldig, en ook zo snel.

Ik vond de levering heel snel, verpakking ook mooi Was blij met de met de mooie jas en de levering.. Met vriendelijke groeten. Corrie Lovicu Bakker.

Gaastra kinderjas

De jas werd snel bezorgd, en was scherp geprijsd. Goed bedrijf, ben zeer tevreden.

Helemaal super

Super mooie jas en snelle levering dus kon de jas snel aan.

Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel

Alle bestellingen worden altijd keurig verpakt geleverd en mochten er vragen of klachten zijn: "De klantenservice van Bomont is een toppertje!"

heel goed

geen enkele klacht. snelle levering. keurig verpakt. dus prima service

Levering klopte

Toch duurt het drie dagen voordat ik het in huis heb..... Volgens mij kan en mag dat sneller...

Mooie producten tegen een goede prijs en snelle levering

Veel keus in mooie producten en een snelle levering.

Volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak dus prima

Tevreden klant

Mooie merken, snelle levering.

Ruime keuze en een snelle levering

Ruime keuze en een snelle levering

voor de eerste keer iets bij Bomont besteld

Tevreden over de afwikkeling van een retourzending en een ruiling. Wel jammer, dat retourkosten betaald moeten worden!

service

klantenservice bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Na een retourzending alles snel afgehandeld.

slecht

ik heb een jas besteld bij jullie ik heb hem meteen betaald uiteindelijk krijg ik een e-mail van dat de jas niet op voorraad is dat vond ik best jammer

Helemaal niets aan te merken

Bestel gerust, alles loopt gesmeerd!

Beoordeling Bomont

Ik had een jurk in maat L besteld. Kreeg echter een XL. Op de bon stond ook maat L. Toch de jurk gehouden omdat hij toch paste. Verder snelle levering en geen klachten.

Veel keuze en snel in huis. Personeel in de winkels ook vriendelijk.

Snelle en keurige afhandeling.

Snel bezorgd, een artikel terug gestuurd en ook weer snel terug gestort gekregen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg