De gehele bestelling naar volle tevredenheid afgehandeld

Goede service, snelle levering, model naar wens, goede website

bestelling werd geannuleerd

ik had iets besteld en afgerekend, dagen later bleek het artikel alsnog uitverkocht. heel teleurgesteld was ik. Een paar dagen later kreeg ik een kortingsbon voor 7,50 en 2 leuke magneten van Riviera Maison om de teleurstelling te verhelpen. Een erg leuke reactie en uitstekend opgelost.

uitstekende service

Nadat er iets niet helemaal goed ging met de bestelling is het uitstekend opgelost . Goede communicatie en service

Actie artikel uitverkocht

Heb laatst een actie artikel van Riviera Maison gekocht. Bleek na betaling dat het artikel helemaal niet meer op voorraad was. Ben hierdoor de actie misgelopen. Tevens ontving ik een "goedkoop" mailtje om dit uit te leggen. Een kortingsbon voor een eventuele volgende bestelling had wel op zijn plaats geweest. U snapt al dat deze volgende bestelling van de baan is. Een teleurgestelde klant!

correcte afwikkeling van bestelling!!

De verzorging van het product is netjes, er wordt goed aandacht aan besteed. Service is elitair.

Topservice

Zeer snelle bezorging. Uitstekende (klanten)service!!

leren jasje

bestelling van een leren jasje ging zeer makkelijk en de levering ervan was snel. zelfs een vraag erover werd zeer snel beantwoord. Ik ben er zeer positief over.

Levering heeft veel te lang geduurd.

Maandagavond bestelling gedaan van een vest. Uiteindelijk op vrijdag gebeld. Bestelling was niet van het ene systeem overgegaan in het andere, dus niet zichtbaar. Medewerker zou het vrijdag regelend. Maandagochtend gebeld, bestelling was nog steeds niet zichtbaar in het systeem. Maandagmiddag gebeld, er was een storing in het systeem. Maandag eind van de middag door Bomont teruggebeld. Medewerker had er persoonlijk voor gezorgd dat de bestelling was ingepakt. Geen verzendbevestiging ontvangen. Dinsdag gebeld, bestelling was nog niet verzonden. Uiteindelijk is de bestelling dinsdag verzonden, helaas nog geen verzendbevestiging ontvangen. Woensdag is de bestelling uiteindelijk binnengekomen. Al met al vriendelijke medewerkers maar veel te lange levering.

Goede afwikkeling. Het snel oplossen van een probleem. art in goede staat ontvangen. Snelle en goede services

goede service toppie

Zeer snelle em correcte levering

Zou niet weten wat hier aan kan verbeteren

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Jas voldeed niet aanverwachtingen

Bestelde winterjas werd keurig op tijd geleverd evenwel was de omschrijving van de jas op de site als winterjas is feitelijk onjuist, het is een geen winterjas veel te dun. Zoon wel blij met extra jas maar moet nu wel op zoek naar echte winterjas maar niet meer bij Bomont.

goed en snel

Jas besteld, deze is precies zoals beschreven. Kwaliteit is erg goed en snelle levering

Snel geleverd, goed artikel

Goed product. En prima levering

Levering duurde langer dan verwacht

De levering duurt volgens de site 1-5 werkdagen. Mijn jas werd na 8 werkdagen pas geleverd. Helaas ook geen mail van Bomont ontvangen dat de levering een paar dagen later werd.

Top, geweldige service!!

Mooie warme jas

Reset jas, mooie pasvorm voor bredere heupen. Mooie donkerblauwe kleur, lengte mouwen zijn goed. Ik ben 1.86 lang en het is 1 van de weinige merken waarbij de verhouding klopt!!

Levering en het geleverde

Ik ben zeer tevreden met het geleverde en de snelheid van leveren.

Verzending, tevreden. Retourneren, ontevreden.

Ik wacht nu al meer dan een week op bericht dat m'n pakket is ontvangen. Er word reclame gemaakt voor Kiala maar ze sparen de pakketten op tot het bij hen uitkomt. Dat is toch geen service?

Jammer

T-shirt besteld volgende dag e mail ..niet meer leverbaar....s avonds met dochter een ander uitgezocht en toch blijkt op de website nog steeds het shirt te bestellen wat niet meer voorradig was!! vreemde gang van zaken en website totaal niet up to date dus....leg dat maar eens uit aan een 11 jarige!

Snelle bezorging met goede service

Snelle bezorging met goede service