Snel geleverd en een mooie blazer

Snel geleverd en een mooie blazer

Na de bestelling was het een snelle�

Na de bestelling was het een snelle levering. Mooi product en goede kwaliteit.

Snelle levering en riem komt overeen�

Snelle levering en riem komt overeen met de foto.

Makkelijk bestellen. Snelle levering en juiste bestelling geleverd. Netjes verpakt.

Beste medewerker van Bomont

Beste medewerker van Bomont. Omdat ik weken in het ziekenhuis en Zonnehuis ben geweest had ik geen mogelijkheid om te winkelen . Vandaar voor het eerst via mijn pc een jasje gekocht die volgens uw website qua maat aanwezig was . Mijn dochter heeft hem besteld en betaald . Hij zou voor het weekend bezorgd worden . Wat schetst mijn verbazing .zaterdagmorgen kreeg ik een mail dat de maat er niet meer was en het geld terug gestort zou worden. Dat is allemaal prima verlopen ik heb een zaak opgezocht die dit merk ook verkocht .Zij hebben voor mij alle moeite gedaan om die maat te pakken te krijgen maar dat is niet gelukt. Toen heb ik in overleg met hetzelfde type jasje gezegd als het mij gaat lukken wil ik het proberen om even te komen ( 10 min met auto) dat is gelukt en heb daar een schattig jasje gekocht waarvan de maat ook uitverkocht was . Maar in een ander fileaal aanwezig was. Vandaag opgehaald prima geholpen en tevreden . Vandaar mijn grote teleurstelling in jullie grote bedrijf . Aaselien Spannenberg

Erg tevreden. Zeer goed geholpen! In alle rust en geduld ??. Erg blij mee

goed geholpen

behulpzaam

het is prima afgehandeld

het is prima afgehandeld

Artikel niet in de winkel, snel en gratis thuis bezorgd!

Juiste maat was niet in de winkel en werd in de winkel on line besteld en is de andere dag al thuis bezorgd, zonder extra kosten

Mooie winkel

Ik ga graag naar Bomont in Zoutelande, als wij voor een paar dagen naar ons appartement gaan.

Top!!!

Donderdagavond besteld en zaterdagochtend door de vriendelijkste bezorger van DHL bezorgd! En de kwaliteit is prima.

Service

Koop graag bij jullie ook mijn vrouw goede hulp en kwaliteit

Schnelle Antwort mit Retourenlabel in PDF- leider Portokosten beim Umtausch in H�he von 3,95 �.

Snelle levering. Prima

Het is allemaal goed geregeld.

Het is allemaal goed geregeld.

Mooie pull en snelle levering

Mooie pull en snelle levering

Prima geadviseerd

Prima geadviseerd

Correcte info

Correcte info, levering, terugstorting bedrag na onleverbaar item.

Verkeerd artikel ontvangen

Verkeerd artikel ontvangen, maar zeer correcte afhandeling van de retour

Bomont.. top??

Rustig, goed eerlijk advies, mooie spullen vertrouwend op al deze eigenschappen koop ik er de kleding van mn man zonder angst, online en geniet zomers vd winkel in Kamperland

Veel keuze en snelle levering.

Veel keuze en snelle levering.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

Niets negatiefs te melden

Niets negatiefs te melden. Bestellingen/ retourneren gaat altijd goed.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg