Super snelle levering en goede service!

Winterjas voor mijn dochter op woensdag besteld en op donderdag al in huis! Super snelle levering en goede service dus!

Tijdspad levering teleurstellend.

Prima winkel echter 5 werkdagen wachten op een bestelling vind ik in vergelijking met andere sites niet meer passen. Ik zou adviseren om hier echt een verbeterslag in te maken.

Mooie kleding en goede service!

Goede en snelle levering en mooie kleding!

Prima service, helaas niet gratis retour!

Ik heb een paar jassen besteld voor mijn dochter om er 1 uit te kiezen. De levering kwam in 3x binnen... op zich niet erg, maar dus ook 3 retourformulieren invullen! ;) En ik had het misschien van te voren kunnen lezen op de site, maar een retour is helaas niet gratis, maar kost je � 4,- Verder niets op aan te merken, maar een volgende keer bestel ik toch ergens waar je gratis kan retourneren!

Erg blij met mijn nieuwe jas

Alleen de mail met track en trace niet ontvangen. Verder was de levering erg snel binnen.

heel vlugge service

geen enkel negatief punt te melden, hier alweer een tevreden klant!

erg tevreden

Erg tevreden over t assortiment en de snelle levering!

ben anders gewent

Ik heb een maandje geleden meerdere spullen van rm besteld en de kaars was keurig verpakt maar er zaten heelaas meerdere deuken in de kaars, de bestelde kussen die had volgens de pakbon erin moeten zitten maar die was manco en na heel veel mailen omdat ik niet gelooft werd toch nog gekregen pffff.. zonder vulling heelaas en die is moeilijk te krijgen ivm de bijzondere maat kussenhoes.. ik dacht dat ik de kussen compleet met de vulling zou krijgen.. dus nee ik was dit keer niet zo tevreden.. volgende keer als ik in zeeland bent voor familiebezoek koop ik wel wat in de winkels..

artikel niet geleverd

ik had 2 dingen besteld, 1 artikel is nooit geleverd

snelle service

In de na middag besteld en had het de volgende dag al in huis top!

Goede en snelle service!

Online bestellen gaat heel gemakkelijk...

Prima geregeld, en ruilen in de winkel erg makkelijk!

Altijd snel en goed geregeld!

Prima afhandeling

Het enige verbeterpunt is de snelheid van verzending van de bestelling en een mailtje ter bevestiging dat de bestelling verzonden is. Ik moest nu maar afwachten wanneer het pakket arriveerde. Verder alles keurig netjes en goed geregeld!

goed geen problemen tot nog toe!!

Dit is voor de tweede keer dat ik een bestelling doe, het was de eerste keer goed hopen ook de andere keren! Kwaliteit is prima van de dames mode,ga zo door!

Snelle en nette bezorging, prima communicatie, ook een retour artikel prima afgehandeld. Een aanrader!

Altijd perfect in orde met een bestelling.

Best Shop, fast delivery!

Besz Shop for clothes on the web, fast delivery! Regards from Germany

te koop maar toch ook weer niet..

staat er een artikel te koop op Bomont.nl dat ik heel graag wil hebben...mijn maat is beschikbaar .... ik koop het online...keurig in digitale winkelmandje en afgerekend...en krijg dan een paar dagen later alsnog te horen dat het artikel is uitverkocht.....waarschijnlijk verkocht in de winkel zegt Bomont. Dat is lekker handig winkelen zo...niet dus! geld wel vlot teruggestort...dat dan weer wel.

Expresso **** leather rok, mooi!

Ik heb de rok in maat 38 besteld, ervan uitgaande dat modellen ook maat 38 dragen. Deze was mij te groot. Mooie kleur en prima lengte, net boven de knie. Ik hoop de rok met veel plezier te dragen. Retourservkce ook prima.

Mooie jas, snel bezorgd

Jas was nog mooier dan op de site stond vermeld, prijs was prima. Ik ben dik tevreden.

jas gekocht

Snelle levering, goede service ben erg tevreden !

Bestelling volgende dag ontvangen

Een paar schoenen van McGregor besteld met zwembroek voor mijn man. Beide artikelen zijn de volgende dag geleverd en passen prima!

Netjes

Netjes op tijd geleverd en gratis bezorgen vanaf �30

Goed, netjes snel

De bestelling werd netjes afgehandeld en snel bezorgd, geen klachten!

Super in 1 woord

Ik heb nu een paar keer bij Bomont besteld, en ben zeer tevreden... Snelle levering, een leuke attentie erbij, en retourneren gaat ook makkelijk!! Doet niets onder voor bijvoorbeeld Wehkamp!!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg