Prima geregeld

bestelling en levering prima geregeld

snel

De ene dag besteld, de volgende al in huis.

Bestelling nog steeds niet aangekomen van BoMont nl

Bestelling geplaatst op 10 juli nog steeds niet aangekomen na herhaalde mails! Kreeg een trackinglijst van DHL waarin het pakje afgegeven zou worden in een filiaal in Wachtebeke t'safarken maar die hebben niets binnengekregen, er stond ook op de status van DHL ADRES GESLOTEN. Wij gaven nochtans ons thuisadres op voor het pakje en hebben zelfs afspraken verlegt om ons pakje zeker niet missen, indien we toch eventjes weg gingen hing er een briefje aan de poort met nr bestelling artikelnr enz Wij hebben geen briefje gevonden dat DHL aan de deur is geweest, dus willen wij onze bestelling annuleren bij BoMont wat niet eenvoudig is!

Nette snelle service

Binnen twee dagen pakket zeer netjes afgeleverd

Teleurstellend na annulering dagen na bestelling

Via Bomont een bikini slip besteld (de top had ik ergens anders gekocht maar deze was er niet meer) Ten eerste was de slip hier 10 euro duurder dan in de winkel waar ik de top had gekocht. Maatgoed, ik wilde het setje compleet dus besteld. 3 a 4 dagen na de bestelling krijg ik ineens een email dat de slip niet voorradig is!! Ik vind het erg teleurstellend dat in de veronderstelling bent dat je iets hebt besteld en dan pas na dagen een bericht ontvangt dat het niet doorgaat. Ik ben nu op vakantie gegaan zonder bikini en de top heb ik na de vakantie terug moeten brengen naar de andere winkel omdat de slip nu nergens meer te vinden was. Ik heb uren speurwerk op het internet verricht en ben uiteindelijk blij gemaakt met een dode mus. Al met al een hoop tijd gekost voor niks. Ik zal niet snel weer bij bomont bestellen en gewoon weer in de winkels gaan winkelen. Dan heb je meteen in je hand wat je wilt en op=op.

Prima goede service

Bomont is een goede online winkel

Mooie kleding en goede en snelle levering.

Geheel tevreden. Bestelling correct rn snel brzorgd

Prima service en snelle levering

Ik wil graag nog een tip geven, om direct bij het merk aan te geven hoe Het uit valt groot, klein of normaal, zou een hoop retour/ruiling kosten en werk besparen voor iedereen

Goed en snel!

Snel in huis,duidelijke website,goede afhandeling,kortom:wij zijn tevreden!!

Supersnelle levering en heel blij met mijn bestelling!!

Ik heb erg veel succes met mijn Superdry bloesje! En leuk afgeprijsd ook..

Snelheid en kwaliteit!

Alle bestellingen zijn correct geleverd in korte tijd. De kwaliteit is goed en de kinderen waarderen het erg dat er geregeld een presentje voor ze bij is!

Top bedrijf

Super vriendelijke klantenservice die altijd terug bellen als ze dit beloven en hun afspraken dus na komen. Verder verzending top en meestal binnen 48 uur.

Prima tas...terug gestuurd,omdat ik dacht dat hij groter was..

prima geholpen door klantenservice

Bij zoekgeraakte bestelling (bij transport) door klantenservice van Bomont prima geholpen. Verschillende winkels afgebeld en extra DHL ritje van gemaakt. De andere dag alsnog dat leuke afgeprijsde jasje in de bus.Top

Lange retourafhandeling

Retour duurt lang. Je krijgt geen bevestiging dat retour terug is. Afhandeling en terugstorten duurt gemiddeld 14 dagen!

goed behandeld en geen tegenvallers

Het bestelde product is op tijd geleverd. Alleen de levering zelf was niet te volgen via DHL.

Prima service...

Ik vind de site duidelijk. De service is prima. Ik vond het fijn dat er bij de bestelling meteen een retour label zit. Retour was ook snel verwerkt.

3 broeken besteld

Netjes en snel geleverd. Niets mis mee. Ik kreeg vrij kort na de levering een nieuwsbrief. Blijkbaar wordt je hier automatisch voor ingeschreven. Dit is mij (volgens mij) niet gevraagd en dat vind ik niet goed. Ik wil zelf de keuze kunnen maken of ik een nieuwsbrief wil ontvangen of niet!

Fijne website

Snelle levering geen verzendkosten boven 30 euro netjes verpakt retour wordt keurig en netjes verwerkt kortom een fijne winkel.

Prima levering

Snel en correct

Tegenvallend

Had 2 Superdry T-shirts besteld en betaald via de site. Dan ga je ervan uit dat je ze thuis gestuurd krijgt. Helaas later een mail ontvangen waarin stond dat ze inmiddels al uitverkocht waren. Tegenvallend is dat er vervolgens geen alternatief werd aangeboden. Het geld is wel netjes teruggestort.

Prima service vriendelijk personeel.

Snelle levering. Een item was te klein, terug gestuurd, bleek 1 maat groter niet meer op voorraad. Geld werd snel terug gestort.

super collectie.onbetrouwbare voorraad.

Voor mij geen bomont meer. In aanbiedingstijd mag je blij zijn als je ook echt iets krijgt omdat de kans is dat ze het in de tussentijd in de winkel verkocht hebben. Dus als je net blij bent met je leuke aankoop dan krijg je de zoveelste mail dat je je geld weer terug krijgt. Voor de rest geen gratis retourneren.. wel hebben ze een neusje voor mooie kleren. Hun collectie is ieder jaar weer top. Ik ga alleen vanaf nu voor de webshops met een betrouwbare voorraad.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg