Snelle levering,vriendelijke hulp in de winkel Goes&Kamperland

Ben erg goed en vriendelijk geholpen door jullie personeel in Goes en Kamperland.Ben zeer tevreden!!!!

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service rond aflevering en (terug)betaling

Goede service en kwaliteit !

Super snelle levering met nalevering. Netjes verpakt en verstuurd. We zijn erg blij met de kwaliteit van de producten!

Snelle levering en nette service.

De producten worden snel en correct geleverd. Mochten er problemen zijn doet Bomont er veel aan om het goed op te lossen.

Matig

Bestelling geplaatst en vervolgens netjes track & trace ontvangen. Bestelling zou onderweg zijn maar is vervolgens retour gestuurd omdat het adres niet juist zou zijn? Mailcontact gehad met Bomont, men gaat het in orde maken. Nu inmiddels twee weken verder maar bestelling nog steeds niet ontvangen

Langdurige afwikkeling

Hetgeen ik besteld had werd vlot geleverd, het artikel beviel niet, dus teruggestuurd, na 14 dagen eindelijk mijn geld terug, ik vind dat niet van deze tijd

het gekochte artikel is ineens niet meer leverbaar grrrrrrr

gekochte artikel is ineens niet meer leverbaar! zal toch wel 2 keer nadenken als ik weer wat ga bestellen op deze site.

Voorraad op website klopt niet

Onlangs bestelling (2 artikelen) geplaatst. 's Avonds al een mailtje dat 1 artikel niet meer leverbaar was. Na ca 1 week het andere artikel nog niet ontvangen. Bij navraag bleek het ook niet meer op voorraad.

Verkeerde kleur

Zoals de titel al aangeeft: Blauwe broek besteld, grijze gekregen. En zie het dan maar weer geregeld te krijgen, jammer.

Uitstekende service en snelle levering

Bestelling snel in huis. Helaas bleek de vest een dag na binnenkomst in de aanbieding. Na telefonisch contact met Bomont kreeg ik de vest toch met de korting!

super snelle levering

Producten erg snel geleverd. Mooie acties Prachtige kleding

Goed geregeld

Fijne afwerking na retour

Slecht onoverzichtelijk niet duidelijk betreft levering en betaling

Ik bestel niet meer bij jullie omdat jullie op de site zeggen dat het voorradig is en vervolgens zeggen dat het verstuurd is en daarna een dag later zeggen dat verkocht is. Ik moet wel al het hele bedrag betalen, wat ik terug stuur is nog steeds niet verrekend, alsnog komt er iets gestuurd wat niet voorradig was (gedeelte) dit wil ik terug sturen moet ik weer 4 euro betalen. Ik heb nu nog 122 euro van jullie tegoed en die wil ik graag hebben. ik moet er hard voor werken. zorg eerst dat je hey goed voor elkaar hebt voor je via de website gaat verkopen. gegroet een boze koopsters Jeannie Brands

Prina

Prima tevreden

redelijke sevice

Artikel was niet compleet. Bellen met Webshop lange wachttijden dat is jammer .verbeter puntje

Top geregeld!

Bomont heeft een duidelijke, overzichtelijke website. De bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt. Ik kom zeker nog een keer terug!

Prima service ook bij het deel dat retour moest, geld binnen paar dagen terug

Snelle levering, prima service!

Tevreden

Wanneer je iets besteld van "een plaatje" moet je altijd maar afwachten of het niet tegen valt. Maar het vestje en de t shirt voldoen beide aan de verwachting. Ik ben zeer tevreden , en kan met een gerust hart eventueel weer iets bij jullie bestellen.

Niet alles was leverbaar wat wel werd aangeboden op de site

Van de 5 bestelde producten waren er 3 niet meer leverbaar. De resterende 2 producten werden apart bezorgd. Binnen de beide termijn. Wel 1 product gekocht, waar ik wel tevreden over ben.

warrig

En zeer verwarrende email communicatie. Eerst is als er en verzonden. Dan is 1 artikel er niet meer. Vervolgens krijgen we mail van ontvangst van retour zending die niet retour gezonden was. Maar uiteindelijk klopte het wel weer

Mooi jurkje geshopt!

Heel blij met het jurkje. Snelle levering! Enige minpuntje was dat de korting nog niet verrekend was in de webshop. Du moest ik ermee naar het filiaal, Maar daar werd de korting alsnog snel verrekend!

Top !!!

De jas was keurig ingepakt en kwam goed aan.Zeker voor herhaling vatbaar om bij Bomont te bestellen.

Super tevreden over product, levering en snelheid!

Bestelling volgende dag in huis, prima product, als verwacht!

jammer

Een van de bestelde artikelen leek voorradig, maar na meer dan een week bleek het niet meer op voorraad te zijn. hierdoor kon ik niet meer een ander artikel kiezen. Te laat, alles al uitverkocht. Was fijn geweest om eerder te horen. Verder alle artikelen prima.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg