Goede service en snelle levering

Prima winkel om te shoppen of op internet te bestellen. Bij etour zendingen snel je geld terug!

Slechte service

Kreeg de verkeerde kleur van bestelde kleding toegestuurd. Moest 2x mailen, 1x bellen om contact met jullie hierover te hebben. Uiteindelijk was juiste kleur uitverkocht. En nog steeds heb ik mijn geld niet terug gehad. Kortom: slechte service!

Traa

Levering traag traag traag traag traag traag traag traag traag

Mijn eerste ervaring met Bomont is prima. De bestelling werd binnen twee dagen keurig afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering!

In een woord geweldige assortiment en geweldige service

Assortiment is fantastisch. Bestelde artikel bleek een maat te klein te zijn. In de winkel geruild en grotere maat gekocht. Binnen twee dagen was het aankoopbedrag teruggestort. Fantastische adviezen van vriendelijk personeel. Online kopen is prima, maar de persoonlijke service van het personeel in de winkel (Etten -Leur) heeft zeker een toegevoegde waarde. TOP

goede en snelle service

Ik zou bomont zeker aanbevelen

Prima ,

Bestelling ging vlot , levering was wat langer dan ik verwacht had , plm 5 dagen

Zeer tevreden :-)

Mooie kleding en ruime kledingkeuze, snelle levering en heel klant- en servicegericht bij retourneren in het filiaal. Snelle terugbetaling van retouren. Heel vriendelijk personeel :-)

prima aanbod maar helaas tweemaal niet volledig leverbaar

Tweemaal een bestelling geplaatst. Ik begrijp dat de artikelen vanuit meerdere locaties worden verzonden. Mijn advies is echter eerst de voorraad te checken alvorens (in delen) te verzenden. De bestelde rok ontvangen, bleek het bijpassende shirt niet leverbaar. Vooraf overleg was prettig geweest. Bij de tweede bestelling pas na twee deelzendingen vernomen dat artikel nummer drie niet leverbaar is. Had veel eerder gekund

De zwembroek leek op de afbeelding een andere kleur. Snelle levering, leuke producten.

fijne afhandelig

Vond het een perfecte afhandeling van mijn bestelling

Super !!!!!

Extreem snelle levering, alles prima in orde. Spijtig dat er ��n kledingstuk niet mooi paste, teruggestuurd en week later mail met bevestiging 'goede ontvangst retour'! Beter kan niet!

Geen duidelijke reactie

Verkeerde en te late reacties

Goede kwaliteit is heel wat waard

Ik had een bikini besteld maar helaas iets te groot er was geen andere maat. In de winkel terug gebracht en de afhandeling was perfect.

Niet tevreden

Broek gekocht was te groot kon niet geruild worden er werd mij alleen aangeboden de broek terug te sturen om daarna weer een andere te bestellen. Dit vond ik veel te omslachtig. Drie dagen geleden een please dames short besteld , een bevestiging ontvangen van de bestelling. Daarna na 2 dagen later een mail te ontvangen waarin werd medegedeeld dat deze short niet meer beschikbaar was, en nu nog 1 tot 5 dagen moet wachten voordat het geld bedrag terug gestort gaat worden.

Super goede snelle levering

Ben super te vreden !!

Goede serviceen kwaliteit kleiding in de winkel in Goes.

Kom graag bij Bomont winkelen, vooral mannenkleding met merk. Goede service en ze weten als je binnenkomt dat je een vast gast bent. Ben blij met de keuze van merk kleding voor mannen mag best wat meer zijn en aparte kleding keuze van MG, Gaanstra, Van Santen e.d. Wat jammer is als ik via de web site aankoopt komt dit niet bij mij klanten bestand daar staat niets bij wat ik op de site hebt aan gekocht zo krijgen ze geen overzicht van het totale kleding wat ik aankoop in de winkel en op de web site! Zou daar iets aan gedaan kunnen worden, of hoe houden jullie dit bij met mij overzicht wat ik heb aangekocht aan kleding.. Alvast dank, met vriendelijk groet. In afwachting op uw antwoord met vriendelijke groet. Dhr Ferry van Dommelen Grote Markt 26 c.4381JB Vlissingen Tel: 06-23779528

bomont levert snel hun artikelen , echter vind het jammer dat ik een artikel besteld heb die niet meer op voorraad bleek te zijn , dit moet al bekend zijn voordat ik het bestel , vind dit wel jammer , echter betaalde bedrag is wel vlug terug gestort op mijn rekening .

Teleurstelling

Normaal gesproken zijn de leveringen correct. Deze keer had ik pech, het artikel was al in de winkel verkocht terwijl ik dacht dat levering gewoon zou komen. Jammer

Goede levering

goede overzichtelijk site winkel

Besteld maar niet geleverd

Ik bestelde en betaalde een jasje. Tegen de tijd dat het geleverd zou worden, kreeg ik een mail dat het jasje niet meer voorradig was, inmiddels was het in een van de winkels verkocht. Ik zou mijn aankoopbedrag terugkrijgen, desgevraagd kreeg ik de verzendkosten ook terug. Uiterst teleurstellend.

Uitstekende service en snelle levering

Prima levering en qua tijd mooi snel en volgens afspraak

Snelle levering.

Op zondag besteld en dinsdag al binnen!

Snel en de afterservice was uitstekend!

Ik had een jasje besteld dat helaas werd geleverd met zwarte vlekken. Na overleg mocht ik het wassen, helaas gingen de vlekken er niet uit. Kostenloos terug kunnen sturen en binnen een paar dagen een keurig nieuw jasje ontvangen. Snelle service, netjes afgewikkeld!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg