Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Juiste kleur, maat, snelle levering

Goede klantenservice, vooral heel fijn dat je met 1 persoon in contact blijft.

Uitstekend!

Leuke kleding, goede maatvoering en snelle bezorging!

Perfect.

Keurige, snelle afronding van mijn bestelling. Prima. Voor herhaling vatbaar.

Super.

Sch�ne Ware. Schnelle Lieferung nach Deutschland.

Positieve ervaring

prima bezorgd.

Goed.

Geen poespas, snelle levering.

Service niet echt goed

Bij ruilen betaal je 6,95 verzendkosten. Ik had een jurk die echt veel groter uitviel dan normaal, dit hoort er wel bij vermeld te worden vind ik. Toen ik de jurk wilde ruilen voor een maat kleiner, moest ik een nieuwe bestelling plaatsen en het geld dus opnieuw uitgeven. Echter... de jurk was nu niet meer afgeprijsd (scheelde 25 euro). Met de klantenservice afgesproken dat dit geld nog naar mij zou worden overgemaakt. Niet gebeurd tot op heden..

Prima winkel

Prima winkel, goede service!

Tenson jas Ricky oranje

Mooie jas. Goeie pasvorm. Alleen de mouwen waren wat lang. Dat ligt niet aan de jas maar aan mijn iets te korte armen. Snelle levering en goed verpakt. Heel blij mee.

Super goed.

Goed en artikel en snel bezorgd.

Traag

Het duurt een week voor je je bestelling binnen hebt. Als je het item terug stuurt, omdat ze het verkeerde hebben getuurd, duurt het nog anderhalve week voor je je geld terug hebt. Beantwoorden van een mailtje duurt ook minstens 2 dagen. Ik zal hier niet snel wat weer bestellen.

Retourkosten

Hoge retourkosten, deze zijn bij andere webwinkels gratis, voor de rest prima service!

Leuke webshop maar levering niet al te best.

Leuke creme broek van enjoy webshop besteld, er werd een witte geleverd. Omruilen bleek niet mogelijk te zijn, ik moest een nieuwe bestelling plaatsen. Opnieuw bestelling geplaatst voor een creme broek en toen werd een grijze geleverd. Ook die maar weer teruggestuurd. Nog een keer bestellen heb ik maar niet meer gedaan........

Prima service en snel

Goede en snelle levering en prima service

Goede en snelle levering van product

Product besteld en de volgende dag in huis. Top geregeld!

Prima afhandeling, zending en service

Prima afhandeling, zending en service

Tevreden

Goede website en levering erg netjes.

Helemaal goed!

Prima. .niets op aan te merken

Snelle levering & goede kwaliteit!

ZOals het hoort

Slechte service

Erg lang wachten op de beOrging. Na ontvangst maat niet juist dus retour met verzoek om juiste maat toe te zenden. Is niet mogelijk nee je moet, zelf opnieuw een bestelling doen Dus niet hier geen bestellingen meer!!

Simpel en snel

Overzichtelijk en snel de bestelling in huis! Top!!

Overzichtelijke site, perfecte service!

Site is overzichtelijk, bestelling snel in huis! Winkelen bij Bomont is gezelliger, maar online shoppen is een prima alternatief!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg