Kwalijke zaak

Twee weken geleden een jurkje van Sedna besteld met 30 procent korting . Kijk ik een week later is dat zelfde jurkje 50 procent afgeprijsd , een zeer kwalijke zaak . Ik zal niet snel meer iets bij jullie bestellen . Ik voel me zeer afgezet. Groet Belinda Pasma

Snel, op tijd, duidelijk, goede service

goed af gehandeld

ben na klacht waar bomon niks aan kon was fout van dlh goed behandeld

Terugzending. Geen bericht

Ik heb onlangs een pakketje teruggestuurd, ik heb helaas nog steeds geen bericht ontvangen van jullie dat het pakket goed aangekomen is. Is daar een reden voor ? Ik veronderstel dat er dus ook nog geen terugbetaling heeft plaatsgevonden . Graag een woordje uitleg aub . Ik heb nochtans 5 euro betaald voor de terugzending bij Brantano Herent (Kiala) Grtjes Arlette Vanormelingen

Slecht met terug betalen als er toch niet geleverd kan worden

Twee jurken besteld, die nog leverbaar zouden zijn. Na een week nog niets gekeverd, gebeld bleek er een jurk niet leverbaar. Geld daarvan kwam niet terug oo mijn rekening. Gebeld bleek dat de Jurk ook niet meer leverbaar was. Dus zou geld terug krijgen. Zit inmiddels een week tussen maar helaas nog niks terug opmijn rekening. Slechte zaak !!!!

We hebben niks was er niet meer

Eerst staat op de Sire dat de jas er nog is,na een dag krijg je mailtje dat die uitverkocht is.hou dan je ste beter bij.ik heb hem nu bij de wehkamp besteld die weten teminste wat er wel en niet is.

leuk jurkje

Een lekker luchtig zwierig jurkje. Zit erg lekker.

Jurk

Het was te klein, jammer

vrzorgd

pakje was er keurig snel en verzorgd. Kanzelf niet meer naar de winkels maar zo is het heerlijk shoppen en kan je soms toch iets leuks kopen en thuis krijgen.

Snel en goed

Echt prima levering. Geen bijzonderheden.

Mooie producten

Ik ben zeer tevreden over de producten. De levering vond ik wat minder. Wij hebben een brievenbus aan de weg en daar werden de pakketjes gewoon in gedaan terwijl ik die hele dag niet thuis was. Iemand anders had daar zo voor meer dan 100 euro aan kleding uit kunnen halen.

altijd snelle levering en goede service

leuke kleding voor redelijke prijs en als er wat is , een prima service!

Prima geregeld allemaal. Snelle service

Via de webshop iets gekocht en dat is allemaal prima gegaan. Veel keuze snelle levering!

Zeer prettige koopervaring

Zeer snelle toezending van de door mij gekochte spullen. Perfect verpakt!

Snel, netjes geleverd

prima geregeld, erg tevreden over transactie

Duidelijke afspraken m.b.t eventueel te ruilen artikelen.

Prima bezorging

Wat ik wel jammer vind is dat je niet kiezen om het pakketje meteen bij een DHL sevice punt af te laten leveren. Ik ben namelijk niet zo vaak thuis en vind het makkelijker om het zelf af te halen op een tijdstip dat mij uitkomt.

Uitstekend service en snelle bezorging

Snelle bezorging en alles klopte.

Snel en goed

Snel en goed!

Jammer van de lengte.

De lengte is erg kort, geen jurk maar een tuniek. De stof is leuk en vrolijk maar je moet er wel wat onder doen. Schijnt door. En tip voor de site! : zet de lengte bij de kledingstukken!!

Snelle levering en mooi product

Mooie schoenen gekocht, overzichetlijke site en met name snelle levering! Prima!

gewoon GOED

geleverd volgens afspraak snel geleverd de goede spullen geleverd het t shirt wat ik niet naar mijn zin vond terug naar de winkel gebracht en ook gewoon zonder problemen ingenomen.

Levering

Wij hadden een t-shirt besteld en binnen 2 dagen werd het al thuis bezorgd. Wij zijn erg tevreden en kopen graag bij jullie.

Goede en zeer snelle levering!

Alles naar wens.bestelling, levering en kwaliteit!

Verwarrend

Bomont heeft een centraal magazijn maar ook filialen waaruit verzendingen komen. Dit geeft dus verschillende levertijden wat rommelig overkomt.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg