prima, zoals het hoort te gaan

Goed en prima

goed en prima

Ondanks de verkeerde levering, ben ik toch erg tevreden over de snelle afhandeling van de klacht. Naar volle tevredenheid opgelost en binnen 2 dagen heb ik alsnog de juiste levering ontvangen.

Snel en goed

Top winkel....

Snel

Als ik een tas wil wil ik hem nu en dat is prima gelukt.

Goedenavond, Ik ben tevreden over het bestellen en bezorgen van de kleding. Echter krijg ik nu een beoordelingsformulier, terwijl ik de kleding al retour heb gestuurd, dat vind ik wel jammer. Verder ben ik tevreden.

snel en goed

Snelle en goede Service...ook aftersale Koop hier zeker weer eens iets moois

Vlotte en prima afhandeling naar Belgi�.

uitstekende service

jas gepast in de winkel voor de maat, andere kleur en juiste maat online besteld.

perfect

Snel in huis, geen verzendkosten!

Super tevreden

Het was de tweede keer dat ik bestelde, mooie website, vlotte levering en als je vragen hebt worden ze zeer snel beantwoordt! Ik weet waar ik moet bestellen!

Super goede snelle service

Alles wordt snel geregeld. Ook als er iets teruggestuurd is komt het geld weer ontzettend snel terug op de rekening. Super tevreden

Uitstekende service

Bestelling miste een onderdeel. Na ��n telefoontje met klantenservice werd het ontbrekende deel de zelfde dag nog opgestuurd

Super service

hele snelle levering, snelle retourmelding ontvangen. Overzichtelijke site.

Uitststekende service en snelle levering

Het door mij bestelde artikel was helaas niet naar mijn zin. De retourafwikkeling is door Bomont heel snel en adequaat afgewikkeld. Dank daarvoor.

beoordeling?

Het terug sturen is niet gratis, , Het toevoegen aan het huisnummer is ook niet mogelijk

prima dienstverlenging

De service is uitstekend, en het was snel bezorgt.

goed verzorgd

Uitstekend verzorgd. Goed verpakt, was een breekbaar product, dus top!

goede ervaring

het was de eerste keer dat ik via bomont bestelde, maar ik kreeg zelfs iemand aan de telefoon toen ik een probleem met electronisch betalen had!!!!!

Mijn favourite kledingwinkel

Omdat, De merken mij aanspreken, De e-shop is erg overzichtelijk (niet te groot, niet te klein), Service is goed ! Ga zo door.

uitstekend

snelle, efficiente en probleemloze aflevering

Prima webwinkel. Duidelijke communicatie, effici�nte afhandeling. Geen verzendkosten, en bij retour direct je geld terug.

Zeer tevreden klant

Het is eenvoudig en makkelijk om je bestelling te plaatsen en te volgen. Bestellingen en zeker glaswerk worden goed ingepakt dus geen gedoe met spullen die stuk zouden kunnen gaan.

Super!!

Vind de service super van Bomont, ben zeer tevreden!!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg