Top helemaal goed dikke 10

Prima service bij levering overhemd

Prima service en communicatie bij de levering onlangs van een zachtgeel overhemd. Goede kwalitiet en pasvorm.

Snelheid en gemak

Goeie site met mooie merken, vlotte afhandeling en goede service, bestelling geplaatst en 2e dag geleverd !! Top geregeld !

snelle en vlotte afhandeling

Er moest worden geruild. .was een plezierig telefonisch contact en snelle afwikkeling

Mooie jas, maar......

Heel mooie jas, maar ik vrees dat het materiaal niet stevig genoeg is om het bij mijn dochter lang vol te houden. Daarom toch besloten niet tot koop over te gaan.

snel en goed

Eenvoudige bestelprocedure, omruilen (verkerde maat besteld) en herleveren ging bijna nog sneller dan gewone bestelling en op een geretourneerd artikel ontving ik binnen enkele dagen na bevestiging retourontvangst al de credit op mij rekening gestort. Een goede eerste keer, ik zal zeker vaker bestellen bij Bomont!

Goed geregeld, snel in huis.

Goed geregeld, snel in huis.

Probleem correct opgelost

Probleem met transport geweest waar het pakketje voor de garage neergelegd zou zijn. Probleem is netjes en correct verholpen.

mooie kleding, goede srevice!

Prima service, altijd antwoord op je mail, geen gezeur retour! Ron.

Super service die mij erg tevreden heeft gemaakt

In de sale een blouse besteld, daarbij ontbrak een klein kettinkje wat aan het boord had moeten zitten. Ik heb toen contact opgenomen en Bomont heeft gelijk contact opgenomen met de leverancier maar kon het kettinkje helaas niet naleveren. Om mij tegemoet te komen boden ze mij een korting aan op het artikel, heel netjes en snel opgelost!

Snelle levering goede afhandeling bestelling.

Eerste keer via Bomont besteld. Snelle levering. Alleen had 2 maten besteld van zelfde artikel. Ik moest 3� betalen bij retour en dat wist ik niet. Maar voor de rest ook een goede afhandeling.

Super vest!

Vest van ome legend is van perfecte pasvorm, super kwaliteit en snel geleverd.

Super levering

Het spaarvarkentje was geweldig. De ouders waren helemaal trots erop

Grote collectie en prima service

Shoppen bij Bomont werkt gewoon als een tierelier. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk en de service n� bestelling is uitstekend. Dat zit 'm in de bevestigingsmail, de follow-up over de verzending en in de snelle levering. De enige tip die ik Bomont nog zou willen geven, is informatie over hoe de maat van hun eigen merk uitvalt. Ik heb altijd M, maar een jasje dat ik in die maat aanschafte, is eigenlijk te klein. In terugsturen had ik geen zin, dus ik ga een paar kilo afvallen :-)

Bestelling vlot afgehandeld.

Mooie collectie met veel aanbiedingen. Bestelling online wijst zich vanzelf. Vlotte levering

goede service

Prima service! Snelle levering van bestellingen.

snelle en goede service

bomont heeft een snelle en goede service. De tas die onze dochter bij haar jurk kreeg vond ze helemaal te gek!

parka

ben tevreden klant!

Snelle correcte levering

Product was conform de beschrijving en werd binnen 18 uur deugdelijk verpakt thuisbezorgt.

bestelling van esprit jurk

De bestelling was op tijd binnen.

Fijne site, snelle levering.

Zowel in de winkel te Etten-Leur als via de webwinkel: uitstekende service!

Voor herhaling vatbaar

Nu 2x iets besteld. Snelle levering. Helaas was een artikel uitverkocht, maar in overleg netjes en snel opgelost. Ben een fervent internetshopper en heb al veel sites gezien. ik vind de site van Bomont overzichtelijk, makkelijk te navigeren. Veel mooie merken.

snel en netjes geleverd

Anodeweg 62