Mooie merken en fijne mensen.

Ik vind de collectie vaak heel erg mooi. Ik word vriendelijk ontvangen en eerlijk geholpen. Daar hou ik van.

Fijne winkel, goed opgezet en mooie collectie

Er wordt goed advies gegeven, prettig personeel. Ook worden er leuke events gehouden en modeshows. Ik ben altijd blij met hetgeen ik heb aangekocht.

Veel mooie merken en prettige hulp indien nodig

Ze hebben mooie merken en de meiden die helpen zijn over het algemeen aardig en prettig Ze helpen goed indien nodig

Prachtige winkel.

Gastvrij, behulpzaam, eerlijk, kundig

Perfecte adviezen en vriendelijk personeel.

Kom graag daar

Het beste adres in Nuenen voor mode en accessoires!

Mooie overzichtelijke zaak met een ruim assortiment kleding en accessoires. Regelmatig leuke events met modeshow, informatie en extra's. Personeel is kundig en behulpzaam indien nodig. Ik kom hier graag mijn kleding kopen en slaag altijd.

Fijne winkel met veel merken en keus.

Cuypers is een hele fijne winkel, veel merken waardoor je veel kunt combineren. Het personeel is attend maar niet opdringerig. De winkel is ruim opgezet dus je kunt ook daadwerkelijk tussen de rekken doorlopen waardoor je meer ziet. De accessoires zijn ook leuk, wederom goed te combineren, niet al te duur en overzichtelijk uitgestald. 5 sterren voor Cuypers.

Altijd goed geholpen en vriendelijke service !!

Heerlijk rustig shoppen tussen de allernieuwste leuk gesorteerde modetrends !❤️

Al bij het binnen komen proef je een rustige sfeer , die mij leidt naar de mooi gesorteerde kledingrekken . Het is er erg prettig shoppen omdat je de rust krijgt je eerst zelf te kunnen oriënteren wat er zoal in de winkel is . Heb ik hulp nodig kan ik het personeel aanspreken en krijg dan op vriendelijke wijze hulp aangeboden met bijpassend advies . Vaker worden er acties georganiseerd met een leuk modern opgezet accent Als mij iemand vraagt naar een mooie kledingzaak met goede moderne en stijlvolle mode, adviseer ik altijd naar modezaak Cuypers te gaan .

Hele fijne hippe zaak waar je je zeer welkomVoelt

Fijne zaak, je voelt je hier welkom met goed advies en mooie kleding

Attent en meedenkend

Altijd alle aandacht en daardoor ook verrassend advies, iets waar jezelf niet ain gedachten had maar wel een Waauw oplevert.

De leukste shopbeleving in Nuenen

Fijn Personeel,en een interessante kleding collectie

Grote collectie en vriendelijk personeel

Ik vind Cuypers een fijne winkel door het assortiment en events die georganiseerd worden zijn erg leuk en goed verzorgd Voel me er thuis!

Mooie kleding, prettige sfeer en gastvrouwen

Winkel uitsluitend bij Cuypers voor mijn kleding, en voorheen ook voor die van mijn (oude) moeder. Ruime keuze, van jong sportief tot oud en deftig, en alles daar tussenin, maar in alle gevallen stijlvol en goede kwaliteit. Neem schoondochters ook mee, ook voor hen zijn er goede keuzemogelijkheden (maar ietwat te prijzig). Terughoudend personeel, maar altijd behulpzaam en vriendelijk als je advies wilt. Ik houd niet van winkelen, maar loop hier vaker even binnen om te kijken, en altijd als ik iets nodig heb of nieuws wens.

Erg fijne, mooi modewinkel!

Goede service en hulp. Prettige winkelen.

Heeel veeel merkkleding

Duurzame kleding Sportief en comfortabel

klasse

kwaliteit in materiële en menselijke zin, altijd een mooie collectie en eerlijke en vriendelijke klantgerichtheid

Mooie, vriendelijke met vele verschillende merken winkel.

Niets is te veel. Heel vriendelijk personeel dat je altijd wil helpen. Mooie winkel met vele merken dus voor ieder wat wils voor jong en oud. Goede service.

Fijne winkel

Ik kom hier al jaren en word er prima geholpen. Eerlijk advies of iets wel of niet staat. Fijn dat er nog fysieke winkels zijn!

Een winkel waar je graag winkelt!

Fijne bediening mooi aanbod van kleding en accessoires. Wanneer je hier niet slaagt waar dan wel?

Vriendelijk en erg behulpzaam

Erg behulpzaam en vriendelijk personeel top!

Fijne zaak met leuke collectie!

Leuke collectie, eerlijk advies, spaarsysteem en super service!

Er wordt goed meegedacht ; als ik ergens specifiek naar op zoek ben.

Mooie collectie

Mooie winkel en collectie, vriendelijke en behulpzame dames maar niet opdringerig met slechts een nadeel, als je er naar binnen gaat om alleen maar even rond te kijken ga je bijna altijd weg met toch weer iets gekocht te hebben.

Altijd vriendelijk ontvangst, mooie merken en een eerlijk advies.

Parkstraat 7

5671 GD Nuenen

Over Cuypers Mode

Cuypers Mode is dé one-stop-shop voor damesmode. Denk aan merken als Essentiel Antwerp, Summum, YAYA, 10Days, MSCH Copenhagen en Max Mara Weekend – en we vullen de collectie élke week aan met nieuwe favorieten. Van een complete outfit tot een toffe accessoire of iets leuks voor in huis: we hebben het allemaal. Kom shoppen in onze fysieke store aan de Parkstraat 7 in Nuenen. Winkel je liever online? Ook al onze items zijn te vinden op onze webshop (cuypersmode.nl). En wist je dat je automatisch loyalty punten spaart als je een persoonlijk Cuypers klantaccount hebt? Zo wordt shoppen bij Cuypers Mode nóg leuker! Of je nu in onze winkel in Nuenen langskomt of iets moois bestelt via onze webshop, je ontvangt 5% spaarbonus op al je aankopen (met uitzondering van sale items). Die punten kun je later weer inzetten voor korting – lekker voordelig én supermakkelijk! See you :)