Supersnel bezorgd!

Gisteravond laat op de avond honing besteld en aan het einde van de ochtend al in huis! Men kwam het namelijk zelf bezorgen, omdat ik redelijk in de buurt woon. Dat is wel echt fantastische service! Ik had niet in de gaten dat 'Zuivere honing' zó dichtbij was gevestigd, dus wellicht kom ik volgende keer zelf buurten, als dat mogelijk is. Ik heb overigens nog geen idee hoe de honing smaakt, dus daar kan ik niets over zeggen.

Heerlijke gezonde honing snoepjes

Diverse producten, goed voor mens en geest!

Lekkere honing en goede service

Honing van goede kwaliteit. Ook allerlei andere producten van bijen te koop. Vriendelijke verkoper en goede service.

Lekker en veelzijdig

Lekkere honing, veel verschillende smaken die ook allemaal goed worden toegelicht en mocht alles ook proeven bij de kraam!

Heerlijke zuivere honing!

Het enthousiasme dat de verkoper uitstraalt en zijn passie voor bijen maakt de honing nog specialer!

Super vriendelijke verkoper en goede kwaliteit producten!

We werden goed geïnformeerd over de soorten honing. We mochten ook proeven van de verschillende soorten honing. Goede aanrader!

Heerlijke honing

Goede kwaliteit honing, blijft mooi vloeibaar.

Heerlijk!

Ik vind de honing heel lekker en lekker zoet dat hou ik wel van

Heerlijke honing, aanrader!

Zaterdag een bestelling geplaatst bij zuivere honing. Eest wat informatie aangevraagd, werd netjes te woord gestaan en kreeg goede uitleg. Top! Kan niet wachten tot mijn bestelling binnen is!

Uitstekend!

Snelle levering en heerlijke en kwalitatieve honing!

Goede honing

Honing van goede kwaliteit

Heerlijke honing

Een emmer gekocht, heerlijk en even wat voorraad

Verrukkelijke produkten

Ik heb verukkelijke honing gekocht en het was een spontane verkoper. Zeer tevreden

Heerlijke honing

Heerlijke, verrukkelijke honing, Goed verzorgd, vriendelijke verkoper!

Heerlijke honing

Heerlijke en goede honing in heel veel smaken, echt een aanrader!

Sehr gut!

Der Honig schmeckt richtig gut! Wunderschönes Konzept. Unterbewertet!

Fantastische service

Eergisteren besteld, nu al binnen. Gelukkig zeer goed verpakt met een persoonlijk bedankje. Kan niet beter.

Geweldig producht

Geweldige honing perfect een aan rader.

Heerlijk !

Wat een heerlijke honing ! De smaak is zo goed en verfijnd. Ik ben meteen aan de slag gegaan met een recept, de acacia honing paste hier perfect in.

Hart voor het product, voor een nette prijs

Zowel bij het bezoeken van de website als bij de levering krijg ik een gevoel van de ambachtelijke, eerlijke ondernemer die er achter zit. Kwaliteit honing voor een eerlijke prijs. Geen gevoel van slimme verkoop op de buitenkant of veel tussenhandel. Mooie directe handel, gericht op goed product.

Nette en snelle levering met een persoonlijke touch

Makkelijk te bestellen, een persoonlijke touch bij levering en snel. De honing is heerlijk!

Blijvende klant

Laatst een potje honing van zuiverehoning.nl gekocht in de winkel. Heerlijk, en een heel verschil met de honing uit de supermarkt. Ik gebruik de honing ook i.p.v. suiker bij het bakken van mijn eigen brood. Snelle service, goed advies en topkwaliteit! Absoluut een aanrader!

Super lekkere zuivere Honing

We hebben inmiddels veel soorten honing bij Andre getest! heerlijk echt een aanrader! Heerlijk voor op brood door granola yoghurt e.d. Snelle service

Heel snel verzonden en netjes verzorgd verpakt . En een kleine verrassing erbij ,een klein honing lepeltje! Ik ga zeker meer bestellingen plaatsen

Al drie keer besteld en de volgende keer bestel ik weer

Heel blij dat ik zuivere honing heb gevonden. Hier blijf ik bestellen. En de persoonlijke notities bij elke bestelling waardeer ik ook ontzettend.