Bestelling al na 1 dag ontvangen

Super dat ik na 1 dag mijn bestelling al heb ontvangen.

Altijd correct

Of je iets wilt bestellen of er is een vraagje van beider kanten word je altijd correct en vriendelijk behandeld.

Ik ben uitermate tevreden over Free Choice b.v. goede nieuwsbrieven, prima producten en uitstekende aanbiedingen.

Goed advies, fijne producten.

Heldere en duidelijke informatie op de website en brochures. 2 mooie boekjes.

Goede vitamine preparaten

Snelle service, topkwaliteit.

Goed, zoals het hoort te zijn.

Goede site, gemakkelijk alles te vinden en te bestellen, snelle levering, gewoon top.

Super goede vitamines en hele goede begeleiding

Mijn ervaring is gewoonweg top. Heb al enige tijd ervaring met freechoise, en ze zijn gewoon goed. Ik voel me super sinds ik de vitamine slik, ben nooit moe. Ook niet na 100+ km's op de fiets. Je voelt gewoon dat alles aangevuld is in je lichaam. Ik kan er nog best meer van zeggen, maar je moet het (als je wil) gewoonweg ervaren.

Ben bijna 65 jaar en nog geen dag ziek geweest!

Informatieverstrekking/voorziening is uitstekend! Freechoice is kwalitatief te vertrouwen, weten schappelijk onderbouwd. Levering is om door een ringetje te halen Voorvechter van van het recht op eigen keuze wat betreft suppletie…petje af voor de voorman!

Free choice onthult de vrije keuze van het lichaam.

Free Choice is… een vrije keuze mogen maken voor het lichaam met eigen Zelf, net zoals de natuur doet wat haar past onder de zon aan ‘t hemelgewelf!

Mooie, doordachte producten, fantastische klantenservice, blij met het persoonlijke contact met Nick, hij heeft mij persoonlijke adviezen gegeven.

Bestelling is uitmuntend. Produkt geeft resultaat voel mij goed.

Peima

Goede spullen en goede voorlichting.

De vitaminen zijn van hoge kwaliteit en worden goef opgenomen door het lichaam

ik heb evengoed ervaring

Altijd vriendelijk ,behulpzaam en professioneel. 6

Ze doen wat ze zeggen!

1 min puntje: Jullie begonnen met de leus: alle potjes weg en hou het simpel. Nu hebben jullie al door de tijd heen meerdere potjes. Van mulo, vit C collageen Magkal Calmag Vit D omega 3 en multigreen. Al veel, maar wanneer kan je het beste deze innemen. ‘s morgens smiddags of savonds?

Geweldige supplementen

Geweldige supplementen, voel me er goed bij

Goede producten

Ben tevreden van jullie producten

Interessante nieuwtjes!

Met veel plezier lees ik iedere keer weer de interessante nieuwtjes .

Heel erg goed

Altijd goede uitleg, luisterend oor en advies .

Eerlijke en deskundige beschrijving

Ik ben het eens ,dat kennis de basis vormt voor gezondheidskeuzes.

top

top, klasse !

Heel tevreden over de producten en helpt ons voor onze gezondheid

Sedert we Multivitaminen nemen en calmag, merken we dat het op ons lichaam goed doet.

Bestelde producten worden geleverd

Producten worden goed verpakt. Storend vind ik dat je nooit een factuur krijgt. Bij andere bedrijven heb je de factuur vaak voordst de bestelde prodcten worden afgeleverd. Ook kan je de factuur niet downloaden.

Goede vitaminen.

Dat zijn goede vitaminen, ik ben daar zeer tevreden mee. Vlugge service. Daarbij zitten er 90 in een doos, dus ik kan een tijdje voort.

Altijd goed, altijd snel, grote maatschappelijke betrokkenheid

FreeChoice levert supplementen van hoge kwaliteit en levert die snel. Ik heb de organisatie en de mensen daarin leren kennen als zeer betrokken bij een goede gezondheid van de mensen. Zij zijn bovendien bereid hun ideaal op een toegankelijke manier uit te dragen. Ik betaal graag een beetje meer voor producten waar ik vertrouwen in heb van een organisatie met hoge normen en waarden.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.