Goed geholpen

Alleen de bezorging gaat niet goed met deze firma

Perfecte producten

Perfecte producten, snelle levering, en zo nodig zeer goed geadviseerd en geholpen.

Snelle levering en zeer goede uitleg

Snelle en perfecte levering - goede ruime info

Ik ben heel tevreden over de supplementen en ik waardeer de regelmatige info via de nieuwsbrieven waardoor ik me bewust ben hoe ik zo gezond mogelijk kan blijven

Ziet er allemaal duidelijk en overzichtelijk uit

Het geeft een goed beeld van alle producten wat het allemaal in je lichaam en gezondheid doet.

Goed samengestelde multivitamines

Goed samengestelde multivitamines die zorgen voor een betere gezondheid

Snelle levering, netjes verpakt. Prima service van een mooi product.

Snelle service en goed advies.

Snelle service en goed advies.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Top producten die echt werken

Top producten die echt werken! Ontwikkeld in Nederland door Drs Nick Van Ruyten en in Duitsland gefabriceerd. Zeer goede adviezen met opvolging. Interessante blogs en lezingen. Free Choice is meer dan een vitamine shop. Ze zijn steeds telefonisch bereikbaar voor vragen en advies! Snelle en correcte levering!

Kwalitatief goede producten

Kwalitatief goede producten, goede service , prima voorlichting , snelle levering.

Dwars tegen politiek in (EU-regels)...

Dwars tegen politiek in (EU-regels) bouwen jullie aan een betere toekomst met waardevolle vitaminen. Een eerlijk verhaal te midden van misleidingen. Zoals voorbewerkt voedsel wat ingredienten bevat die niet voor de mens zijn.

Ben goed geholpen toen mijn shake...

Ben goed geholpen toen mijn shake beschadigd geleverd was , dankjewel

Blij met de capsules vit C

Blij met de capsules vit C

Goede services en snel geleverd.

Goede services en snel geleverd.

Super snel geleverd en het is goed

Super snel geleverd en

Geweldige producten en heel goede...

Geweldige producten en heel goede service en snelle verzending

Via deze site heb ik informatieve...

Via deze site heb ik informatieve boekjes aangeschaft. Hierdoor ben ik meer literatuur gaan bestellen over het belang van supplementen. Dit is bijzonder interresant wat ik daaruit allemaal lees.

besteld ,kwam vlot .

besteld ,kwam vlot .

Had problemen met de betaling en direct...

Had problemen met de betaling en direct respons om dit recht te zetten . Alsook was de bestelling niet compleet en werd er alsnog een oplossing aangeboden

Goed en vlot geholpen.

Goed en vlot geholpen. Klein probleem(pje) bij het vinden van de website. Jammer dat u geen Vibracell in het assortiment hebt. Bestelling, betaling en bezorging vlekkeloos verlopen. Langerak 78

Een snelle bezorging en goede producten

Een snelle bezorging en goede producten.

Prima vitamines

Prima vitamines, altijd goede hulp indien je het niet meer weet. Snelle levering

Ik heb meer vertrouwen in vitamine...

Ik heb meer vertrouwen in vitamine medicatie dan in de griepprik.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.