De aankoop verliep prima

De aankoop verliep prima, maar dat vind ik eigenlijk normaal. Vooralsnog kan ik weinig zeggen over de kwaliteit van de supplementen. Dat is veel meer een kwestie van vertrouwen. Wel ben ik blij met het overzichtenboekje, daar haal ik enige informatie uit.

Tevreden

Snelle levering. Prima vitamines en advies

Jullie zijn altijd vriendelijk en...

Jullie zijn altijd vriendelijk en correct. Jullie weten waar je over praat dus ter zake deskundig. En al de volgende dag is het bestelde in huis.!!!!! Wat wil een klant nog meer???

Prima, snel en correct geleverd.

super dankbaar

Ik vindt het super goed, zo voor de mensen de zorgen op een natuurlijke wijze, ikzelf en andere voelen zicht hel goed met jullie producten en de goed informatie die ik ontvang

Interessant.

Interessant. Goede informatie met oog voor alternatieven.

alles prima naar wens

alles prima naar wens absoluut geen commentaar

mooi op tijd afgeleverd

mooi op tijd afgeleverd, prima verpakt en de juiste inhoud. Heel tevreden!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. We gebruiken de vitamines al langer en bestellen dus regelmatig opnieuw. Een tevreden klant ??

Goed advies.

Goed advies.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding. Zo goed om te proberen

Snelle verzending

Snelle verzending. Goeie en complete informatie voorziening en heel blij met de producten.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Heldere uitleg en volgens afspraak...

Heldere uitleg en volgens afspraak geleverd.

Goede producten

Goede producten

Tevreden klant

Het wordt altijd snel en correct geleverd. En als er iets is heeft freechoice echt een fijne klantenservice met super vriendelijke meedenkende mensen

Ik kan alleen maar in herhaling vallen...

Ik kan alleen maar in herhaling vallen als zeg dat het het beste is wat ik ooit via internet heb leren kennen. Fantastisch goede producten, Het is een bedrijf dat NIET ALLEEN MAAR verkoopt maar zich ook duidelijk inzet voor je gezondheid en je wakker schudt zodat je anders en veel kritischer gaat kijken naar de voedings-en Pharma industrie. Daarnaast zijn ze heel open, transparant en steeds telefonisch bereikbaar en ze staan je bij met raad en advies. Free Choice is gewoon TOP!! Ik ben al meer dan 10 jaar zeer tevreden klant. Ik besluit wel met volgende raad: Af en toe een vitamientje nemen en denken ik eet toch genoeg fruit zet geen zoden aan de dijk. Je moet consequent DAGELIJKS de juiste vitamienen nemen . DOEN !!!!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. De nieuwbrief is heel interessant. Ik ben blij dat men streeft naar vrijheid inzake het al dan niet nemen van supplementen.

Prima webshop!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Super produkten

Hele snelle levering, voor mij was dit product onbekend,heb de starter pakket besteld, deze bevatte de multivitamine en de calmag Gebruik het nu twee weken en het resultaat mag er zijn, ik had snachts en smorgens veel last van stramme pijnlijke vingers en tot mijn verbazing heb ik er bijna geen last meer van, ik slaap veel beter en overdag weer super fit, echt een aanrader voor mijn leeftijdsgenoten 50plussers

Service en kwaliteit!

Al vele jaren bestel ik met volle tevredenheid bij Free Choice. Uitstekende service en kwaliteit!

Snelle levering; super verpakt!

Ik houd ervan als een bedrijf zelf...

Ik houd ervan als een bedrijf zelf logisch nadenkt over het bereik voor de mens van allerlei natuurlijke VOEDING stoffen.

Al jaren is het contact prima

Al jaren is het contact prima

Beste.De producten vitamines en...

Beste.De producten vitamines en dergelijke zijn Heel goed ,maar je moed het ook Kunnen financieren en dat is bij mij nu Een probleem helaas . Vr.groeten N.Oostdijk

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.