Top bedrijf

Top bedrijf. Makkelijke site. Een goede en vriendelijke support voor al je vragen over de vitamine en mineralen. Bestel bij Free Choise al een poosje omdat ik vitamine en mineralen belangrijk vind om erbij te nemen.

Iedere maandag ,kijk ik weer graag naar de Nieuwsbrief

Zoo, ik ben weer heel blij dat ik voorlopig weer vooruit kan met me supplementen! ! Ik gebruik het al jaren ,en kan niet meer zonder . En ik ben zo aan die Magnesium gehecht , ik kan niet zonder ! Het doet me zo goed ,een heel goed slaapmiddel ,!De hele serie gebruik ik elke dag , ik heb moeite ermee dat mensen niets voor zichzelf willen gebruiken ,het is de beste investering !

Moeilijk te beoordelen na zon korte...

Moeilijk te beoordelen na zon korte tijd!

volledig akkoord met hetgeen hier...

volledig akkoord met hetgeen hier stond alles prima

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Vlotte levering van een goed product. Ooit ging mijn betaling fout. Ben toen telefonisch door een behulpzame dame goed geholpen.

Goede onderbouwde informatie

Goede onderbouwde informatie

Snelle en correct...

Snelle en correcte zending...alleen...had ik aangegeven de zending te willen ontvangen op een Post NL punt. Ben nm veel onderweg! Helaas kwam dit bij mijn afwezigheid bij buren terecht!

Fijn telefonisch consult.

Fijn telefonisch consult.

deskundig advies van Free choice.

Na deskundig advies van Free choice ben ik de multi vitamines van hun gaan gebruiken. Heb deze winter geen corona gekregen hoewel mijn partner het wel heeft gehad. Heb geen griep gekregen en heb me de hele winter kiplekker gevoeld. Nu had ik weer nieuwe besteld en in tijd van 2 dagen waren ze in huis. Geweldig bedrijf met vaak via de mail prachtige voorlichting waar je wat aan hebt.

snel duidelijk en vlot.

snel duidelijk en vlot. Maar bovenal effectieve middelen die een mens gezodner maken

Netjes geleverd en goede vitaminen

Netjes geleverd en goede vitaminen

Top kwaliteit als supplement

Free Choice supplement is zeer goed opneembaar en functionerend voor het lichaam. Veel voedingssupplementen bevatten deze kwaliteit weinig of niet. Zij behoren dan ook bij de top als aanvulling voor een goede gezondheid. Veel waardering voor hun dienstservice & levering.

Duidelijk en interessant!!

Duidelijk en interessant!!

Goedemorgen service

Goedemorgen service, goede producten. Ben heel tevreden.

Snel versturen.

Snel versturen.

bestelling en verzending prima in orde

bestelling en verzending prima in orde de gevraagde beoordeling zeer irritant

Snelle levering, goed verpakt (geen overbodige grote doos!)

Super klantvriendelijk en nemen contact...

Super klantvriendelijk en nemen contact op om extra uitleg te geven!

De beste vitaminen ooit

De beste vitaminen die je kunt nemen zijn deze van Free choice. Ik neem deze multivitamines elke dag, ze beschermen mij tegen verkoudheid en andere ziektes. Ook voor het beter en sterker worden van je tanden is hun cal mag een uitstekend middel maar je moet het wel elke dag innemen en pas na een paar maanden heb je resultaat. Ik spreek uit eigen ervaring had ik dit niet genomen was ik al mijn tanden kwijt, nu heb ik ze nog en zijn ze veel sterker echt een aanrader.

Snelle levering, nette behandeling aan telefoon. Goed advies.

Vitamine D

Bestelling was, na een mail gestuurd te hebben, naar zeggen niet goed doorgekomen, maar na het contact was het zo hier in huis!!

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Snelle levering en hoge kwaliteit van...

Snelle levering en hoge kwaliteit van de vitamines

Goede producten!

Goede producten!

Altijd goed advies

Altijd goed advies. Snelle supersnelle bezorging. Aardige mensen. En heb echt baat bij de supplementen. Afweer systeem is vooruitgegaan. Zelfs de corona zonder na te gevolgen overleefd. Voelde alsof een flinke griep.klaar.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.