Vijf sterren zijn nog te weinig
Vijf sterren zijn nog te weinig. Het is echt super!! Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik voel me met mijn 70 jaar beter dan toen ik 50 was. Ik heb Free Choice leren kennen in de Lenkei tijd door het boek Wat U Niet Mag Weten Over Uw Gezondheid van dr Lenkei. Nu heeft Free Choice zelf al die producten verfijnd en verbeterd en, belangrijk detail vind ik; ze worden niet in China geproduceerd maar wel in Duitsland! Mijn vrouw en ik merken een GROOT verschil met de tijd dat we Free Choice niet kenden. We hebben super veel weerstand. Dat wil niet zeggen dat je niet verkouden kunt worden of griep kunt krijgen maar veel minder vaak en met lichte symptomen, daarbij ben je ook veel sneller genezen. Ik had vroeger jaarlijks de griep en bronchitis. Dat is al meer dan 10 jaar verleden tijd. het positief effect laat zich ook op veel andere vlakken gelden zoals meer energie, super goed voor hart en bloedvaten, gezondere aders en tanden etc.etc. Een belangrijke kanttekening; REGELMAAT en HOEVEELHEID is van cruciaal belang. Af en toe een vitamientje richt weinig uit. Ja maar, hoor ik u denken, dat loopt toch behoorlijk in kosten? Ja en nee, ieders beurs is anders maar bedenk eens wat een hoop medicatie kost die enkel aan symptoombestrijding doet en niet echt geneest. Trek dat er al maar vanaf. Nog een tip, sla bv een keertje uit eten over en besteed die (150� of meer) aan vitamines. Het is investeren in jezelf en je VOELT echt het verschil. Daar heb je wel wat voor over. Maar verwacht niet na een week resultaat. Blijven! nemen, niet overslaan! Iedere dag! Het moet een gewoonte worden als eten of koffie drinken. Resultaat gegarandeerd! Ja maar, ik eet veel fruit en groenten zegt u, Ja dat is heel goed natuurlijk maar vergeet niet dat dit LANG NIET volstaat om je lichaam de juiste en voldoende vitaminen te geven. Lees het boek! Met deze review wil ik andere mensen helpen en motiveren en het verschil laten beleven en niet om Free Choice rijker te maken. Dat mag van mij best wel want ze leveren geweldig werk, Top producten, uitstekende begeleiding en advies. Altijd bereikbaar, en ze leveren verbazend snel! Als je al vitaminen ergens koopt in een of andere ketenwinkel, stop dan daarmee. Free Choice is premium kwaliteit! Ik vertelde aan mijn huisarts wat ik aan vitamine supplementen inneem. Het enige wat hij daarop kort en stil antwoordde is: daar kan ik u alleen maar mee feliciteren Jammer dat dokters het niet uit zichzelf aan de patienten adviseren. Het antwoord vindt u in het boek en in de interessante filmpjes van dr. Nick van Ruiten van Free Choice. Gezonde groeten