Altijd goed!

Altijd goed!

veel waardevolle info.

veel waardevolle info. groetjes, Piet

Snelle bestelling

Snelle bestelling. Goed verpakt.

Kreeg meteen antwoord op mijn vragen

Kreeg meteen antwoord op mijn vragen , werd meteen gebeld . Heel goed advies en vriendelijk , zeer persoonlijk ook . En zeker met een tintje humor erbij wat ik heel prettig vond ?? Producten keurig op tijd geleverd .

Ik ben heel tevreden over de service

Ik ben heel tevreden over de service, snel reactie op mijn vragen en bestelling snel gekregen

Al meer dan 12jaar gebruik ik deze...

Al meer dan 12jaar gebruik ik deze producten,heb hier veel baat bij.

Goed verzorgd & hart voor de zaak

De produkten zijn goed, goed verpakt, en worden snel verzonden. En de telefonische bereikbaarheid en service zijn prima! Free Choice heeft daarnaast hart voor het grotere geheel, en dat is voor mij een extra reden om juist bij hen klant te zijn.

Heel behulpzaam en vriendelijk en...

Heel behulpzaam en vriendelijk en snelle levering

Zoals altijd volgens afspraak

Zoals altijd volgens afspraak, goed

Super bedrijf met persoonlijke...

Super bedrijf met persoonlijke benadering

Absolute aanrader!

Geweldige service en vitaminen die echt hun werk doen. Snelle en correcte levering. Nog nooit problemen gehad. Een aanrader.

Prettig en snel

Het is fijn dat je telefonisch kunt bestellen. De levering is snel. De vitamines zijn erg goed. Ik merk het verschil.

Ben altijd heel tevreden

Ben altijd heel tevreden. Het advies is deskundig. Levering en betaling goed geregeld.

Prima geholpen

Een snelle levering

Een snelle levering. Top

prima service

De bestellingen worden prima en snel geleverd en telefonisch goed geholpen. Heel tevreden over de producten.

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Voor deze keer ook goed gegaan via de telefoon

Ik kon niet inloggen dus niet via de acaunt bestelen maar via de telefoon is toch alles goed gegaan zo ook mijn punten want ik bestel beste wel veel

Waarom. Dat doet niet ter zake.

Ik ben zeer tevreden over alle producten.

snel en goed

zeer snelle afhandeling, prima producten

Prima op tijd bezorgd

Prima op tijd bezorgd, ook keurig verpakt, iets te grote doos voor het kleine boekje.

Een gezonde en gelukkige klant

Ik ben sinds jaren klant en heb al jaren geen problemen. Mij gezondheid is optimaal al ben ik 73 jaar. Ik fiets elke dag nog 50 km en loop 2x per week 7 km. ik rook niet en drink met mate. Maar met die vitaminen voel ik mij sterker dan ooit. Ik blijf die dan ook verder nemen.

Goede weerstand

Fijn bedrijf, netjes geholpen bij vragen en vooral... een goede weerstand opgebouwd door de vitamines ??

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, service en natuurlijk producten!

Ja heel tevreden over de vitaminen en...

Ja heel tevreden over de vitaminen en mineralen ook is de bestelling in orde.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.