Steeds stipte levering en kwaliteit

Steeds stipte levering, al jaren ben ik klanten mijn gezondheid is optimaal al ben ik 73 jaar. Ik voel mij zeer goed dank zij de vitamines.

Zeer snel geleverd.

Zeer snel geleverd.

Goede natuurlijke vitamines zonder...

Goede natuurlijke vitamines zonder toevoegingen die echt wat betekenen voor je lichaam

Het lepeltje in de pot Calmag is iets...

Het lepeltje in de pot Calmag is iets te lang,in het begin knoei je dan om het eruit te pakken. De pot Greens was niet goed gesloten bij ontvangst, de pot was stoffig groen aan de buitenkant van het poeder.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Prima produkten.

Goede service.

Goede service. Vriendelijk aan de telefoon en goed advies

Zoek een betere transporteur

De firma waarmee u pakjes verstuurd heeft zich niet aangeboden, we waren de ganse dag thuis. Na lang uitzoeken moesten wij het in een krantenwinkel gaan afhalen, dit is niet zoals het hoort. Tevens was de verpakking beschadigd en open.

Gewoon goed zoals altijd

Gewoon goed zoals altijd

Goede vitamine C

Goede snelle levering en tevreden over het product!

Voelt als goed

Voelt als goed - menselijk. Ga zo door

Goede vitamines en supplementen.

Snel geleverd. De enige site die uitgebreide vitamines verkoopt die ook doen wat beloofd is. Ik ben hier terecht gekomen door het boek Censuur van Gabor L. Een eye opener...voor iedereen!

Top product

Voel mij er prima bij kijken wat het op langer gebruik doet

Vitamines en klantenservice top!

Vitamines snel geleverd, handig zovele vitamines/mineralen etc. in 1 pil! Tevens vriendelijk telefonisch contact gehad en aanvullende tips via mail ontvangen!

Altijd snel.

Altijd snel.

Prima product en prima kwaliteit tegen...

Prima product en prima kwaliteit tegen prima prijs!

Tot nu toe prima

Tot nu toe prima. alles netjes afgeleverd. Tot nu toe voel ik me superfit. Als dat zo blijft, blijf ik een trouwe fan.

Zeer snelle verzending!

Zeer snelle verzending!

Nadat de bestelling was zoekgeraakt...

Nadat de bestelling was zoekgeraakt hebben jullie een tweede gestuurd. Beide zijn op de zelfde dag afgeleverd. De eerste is een week bij de Post zoekgeraakt, de tweede is een dag onderweg geweest. Dankjewel voor de service, Beide zendingen behouden in overleg.

Ik gebruik al meer dan 10jaar deze...

Ik gebruik al meer dan 10jaar deze producten,naar volle tevredenheid!Voel me goed bij dagelijks gebruik.vandaag besteld ,morgen inhuis,top.

Goed te bereiken ook voor advies!

Goed te bereiken ook voor advies!

Meer energie, gezondere trek

Sinds enkele weken neem ik multivitamine, c1000, calmag en de Magikal. ik had altijd trek in zoetigheid en snacks, ik voelde mij futloos, moe, depressief. Geen zin om te sporten, werkte 3 lange dagen, ik had geen energie over. Zelfs niet als ik vrij was. Ik merkte gelijk al een duidelijk verschil, ik kreeg minder trek in snoepen en snacks. Ik ben begonnen met meer groenten en fruit als lunch mee te nemen. Ik was in een week 3 kg afgevallen, ik ben begonnen met mijn oude hobby op te pakken namelijk rolschaatsen, ik heb meer energie, zelfs na het werken heb ik nog zin om naar buiten te gaan. Ik dans nu minimaal 2x per week, op mijn rolschaatsen. Ik voel me weer als herboren. Meer energie en meer focus op mijn bezigheden. Zo blij met deze vitamines, ik ben begonnen met deze vitamines te nemen en het gevolg was dat ik gezonder ging eten, omdat ik het volledige effect wilde, het is geen wonderpil maar een aanvulling op een gezondere levensstijl. Ik kan het iedereen aanraden. Wil je je gezondheid verbeteren, voor mij was dit de juiste zet.

Goede kwaliteit voor een redelijke...

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ik heb er baat bij om vitamines te...

Ik heb er baat bij om vitamines te gebruiken ik ben er van overtuigd, vooral C.D3. Zink Calcium /magnesium en de onlangs weer aangeschafte Multivitamine-Compleet. Ik ben niet meer verkouden, dus geen gehoest meer, mijn lichte reuma handklachten zijn verdwenen. Ik besef dat ik me zo wapen tegen lage of matige immuniteit, mijn immuniteit is prima blijkt wel. Dank ook jullie organisatie voor de snelle en betrouwbare levering.

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website, vlotte bestellingsprocedure en betaling. En levering al op de volgende dag. ??

Prima spullen

Prima spullen, alleen wel jammer dat jullie geen aanbiedingen hebben.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.