ben vrij kort na aankoop gebeld door...

ben vrij kort na aankoop gebeld door Free Choice

Ik heb mijn bestelling redelijk rap...

Ik heb mijn bestelling redelijk rap ontvangen.Alles was in orde.Ik ben bezig met Collageen en Greens shake.Groetjes VM.Hebben jullie geen organic sillicium ?ik heb gewrichtpijnen.

prima, in no-time in huis.

Goede producten en snelle serves

Goede producten en snelle serves

Aaaaaaaaaaaaaa

Snelle levering. Uitvoerige informatie in nieuwsbrieven.

Heel fijn om telefonisch te kunnen...

Heel fijn om telefonisch te kunnen bestellen en after pay . Voor mij super makkelijk en ik voel mij al jaren fit en gezond met de free choice producten

De bereikbaarheid laat soms te wensen...

De bereikbaarheid laat soms te wensen over; De dosering voor persoonlijk gebruik, zou duidelijker kunnen, omdat teveel ook schadelijk kan zijn. Bij een grotere bestelling, zou korting ook welkom zijn.

Snele levering

Snele levering! Super vitaminen

Na een minder goede vervanger te hebben...

Na een minder goede vervanger te hebben gebruikt, in de tijd dat uw samenwerking met Gabor Lenkei stopte, heb ik best moeite gehad om een goede multivitamine te vinden. Die bus met vervangende multivitaminen stonk letterlijk mijn keukenkast uit. Ik heb ze wel opgemaakt maar met de nodige tegenzin. Ik heb verder nog een vervangend product van de drogist gehad maar dat was ook niet zo geweldig goed. Uiteindelijk heb ik nu weer een goede gevonden.

Vitamines

Prima voorlichting en advies. Snelle verzending

Nog steeds tevreden

Nog steeds tevreden, en snelle levering,

Een niet gecoate tablet multivitamine...

Een niet gecoate tablet multivitamine kun je malen en in water doen. Ik doe ze zelfs door de sonde.

Vlotte en correcte behandeling en...

Vlotte en correcte behandeling en levering.

goede voorlichting en advies gekregen

goede voorlichting en advies gekregen

Ik voel mij energieker sinds ik de...

Ik voel mij energieker sinds ik de multivitaminen van Free choice neem. Misschien is het een idee om een iets goedkopere versie te maken? Het is nl voor mijzelf een aardige investering.

Ik vind het vreemd dat de leveringen...

Ik vind het vreemd dat de leveringen van collageen in eens veranderd is.

prachtige supplementen voor een...

prachtige supplementen voor een prachtige weerstand en gezondheid....zonder bijsluiter!!!

goed en eerlijk advies

goed en eerlijk advies goede service prima producten

Vanaf 2011 slik ik tot de dag van...

Vanaf 2011 slik ik tot de dag van vandaag elke dag multivitamine,Calmag.vit.C. Ik voel me er heel goed bij en actief, nooit moe !Dankzij Dr. Lenkei !! Iedereen zouden het moeten doen, Alle doktoren moeten op de hoogte zijn hoe ons lichaam behandeld moeten worden. In ons lichaam heeft Multivitaminen hard nodig!

Ik gebruik al jaren de vitamines van FreeChoice en ben er zeer tevreden over. Ondanks deze moeilijke periode heb ik er baat bij en voel ik me rustig en goed. Dank ook voor de steeds snelle service en verzending van de producten.

Dankzij de Vitamine C ben ik enrgieker.

Dankzij de Vitamine C heb ik veel meer enrgie om de dag door te komen. De vitamine werken ook uitstekend met een dopamine detox, indien je last hebt van verslavingen en of lui doen. Ook de genezingskracht van Vitamine C is geweldig. Mijn littekens die ik had opgelopen sinds 2 maanden geleden zijn nu al bijna verdwenen.

Fantastisch!!

Fantastisch!!! Werkt voortreffelijk. Bestelde producten snel in huis. Voel me er prima bij en heb nergens last van.

Heel blij met Free Choice!

Heel blij met Free Choice!

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.