Goede informatie en vlotte levering.

Goede informatie en vlotte levering. Goede producten

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Netjes en vlug geleverd toppie

Netjes en vlug geleverd toppie

zeer goede vitaminen plus zeer goede...

zeer goede vitaminen plus zeer goede servis

Ik gebruik al vier jaar de vitaminen en...

Ik gebruik al vier jaar de vitaminen en ben zeer tevreden,voel me er heel goed bij en ben er van overtuigt dat het enorm help om mijn immuunsysteem op pijlmte houden. Heb sinds ik de vitamine slik geen griep meer gehad en ben zelfs niet meer verkouden geweest voel mij er uitstekend bij.

Duidelijke uitleg goeie kwaliteit

Duidelijke uitleg goeie kwaliteit

Tevreden gebruiker

Sins kort gebruik ik de callageen. Ben erg positief over het product. Ben ook benieuwd wat de voordelen op langer termijn zullen zijn. Tevreden gebruiker!

Prima producten

Prima producten, netjes verpakt en snelle levering.

Zoals ze beloven wordt het gedaan.

Zoals ze beloven wordt het gedaan.

Tevreden

Levering is perfect gegaan en ben heel tevreden over het product

Voorlichting

Voorlichting, contact, afhandeling producten is gewoon uitstekend. Ik kan er niets aan toevoegen.

prima verzorgd

prima verzorgd

Heel goede vitaminen

Heel goede vitaminen. Ik nam al enkele jaren de multi vitaminen en voelde me in topconditie tot ik een natuurlijke ontstekingsremmer ontdekte voor mijn artrosepijn waar ook vitaminen en mineralen inzitten. Ik dacht dat dit samen met de multi vitaminen teveel zou zijn daarom besloot ik de vitaminen van dr Lenkei te stoppen. Maar dit was een grote vergissing na een tijd zonder begon ik af te takelen, geen energie, moe, futloos en allerlei kwalen kwamen de kop opsteken. Ik voelde dat mijn lichaam iets tekort had maar wat? Eerst probeerde ik nog enkele andere vitaminen erbij te nemen maar ik kreeg geen goed resultaat, ook de dokter wist geen raad, tot ik weer de vitaminen van dr Lenkei nam en na de eerste dag voelde ik me al veel beter. Ik kreeg weer energie en heb geen last meer van ongemakken. Ik raad het iedereen aan die zich niet goed voelt en waar de dokter geen raad mee weet, neem de multi vitaminen van dr Lenkei je zal je in korte tijd heel wat beter voelen. Groetjes Odette

Producten besteld en de bestelling is...

Producten besteld en de bestelling is keurig aangekomen. Zo hoort het gewoon. Wel ben ik heel positief over de kwaliteit van de producten. Dat is 5 sterren waard!

Zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk, super snelle levering

Leuk contact en snelle levering.

Leuk contact en snelle levering.

Nette shop

Nette shop, zeer persoonlijke begeleiding en advies op maat. Producten nu aan het proberen.

Mijn naam is Coby Wollenberg ben 72...

Mijn naam is Coby Wollenberg ben 72 jaar. Ik ben erg tevreden over de vitamines die ik al een tijdje gebruik. Voel me erg goed bij en wil jullie bedanken voor de vele informatie en uiteraard jullie research. Met vriendelijke groet Coby Wollenberg

zoals altijd ervaar ik ook nu weer...

zoals altijd ervaar ik ook nu weer jullie zorg en service als uitstekend

Geweldig , wij gebruiken de vitamines al jaren , zijn erg tevreden , en wat nog belangrijker is , nog lekker gezond ,

Altijd zorgvuldig en correct

Uitstekende preparaten. Altijd klaar voor (aanvullend) advies waar nodig of gevraagd!

Ik gebruik de middelen nu al een tijdje...

Ik gebruik de middelen nu al een tijdje ben er erg tevreden over. De kwaliteit is, voor zover ik kan beoordelen, erg goed en de service is meer dan prima. Wat ook heel nuttig is is de info die je krijgt via de nieuwsbrief en sinds kort ook via de website. Kortom allemaal heel goed geregeld, ik ben erg blij met Free Choice.

Super goed!

Super goed!! Vlotte levering. Voel me heerlijk!! Neem het uiteraard ook mee op vakantie. Zoals nu.

De producten doen wat moet

De producten doen wat moet, helpen gezondheid verbeteren. Ook voor ouderen.

Free choice multivitamine en mineralen ga het proberen en voel de werking

Free choice. Voor mijn gevoel hele goede vitamines. Ik heb er veel baat bij. Ik werk in een 4 ploegenrooster, en je voelt je door het gebruik van de vitamine veel beter. Je hebt best wel wat discussie over de vitamine, maar ik zeg altijd ; als je het niet probeert dan kun je ook niet meepraten over de werking. Discussie gesloten. Ik ga voorlopig niet zonder.ik heb ook het boek van dr. lenkei gelezen. Hier ga je ik wel anders denken over het een en ander.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.