Duidelijke omschrijving van de...

Duidelijke omschrijving van de producten. Gemakkelijk te bestellen. Vlot geleverd.

Zeer Snel.!

Zeer Snel.!

Snelle bezorging en de produkten zijn...

Snelle bezorging en de produkten zijn van top kwaliteit.

Free Choice levert kwaliteit in elk opzicht

Free Choice levert volwaardige producten en verzend deze in een stevige doos en geeft daarbij nog een brochure met duidelijke uitleg over hun producten.

Snelle levering en goede kwaliteit!!!

Snelle levering en goede kwaliteit!!!

omdat het naruurprodukten zijn

omdat het naruurprodukten zijn

Snel geleverd en zag er ...snel en keurig

Het werd snel geleverd en zag er netjes uit.

Geeft goed advies goede producten

Geeft goed advies goede producten. Hoef niet 10 verschillende potjes te kopen. En zuivere kwaliteit

Altijd weer perfect

Altijd weer perfect, zowel de producten als de service.

Weer een positieve ervaring.

Zoals ik al gewend ben een snelle verbinding, korte wachttijd, vlotte afhandeling en altijd met een vriendelijk gesprekje achteraf. Snelle levering. Weer een positieve ervaring.

Goede uitleg bezorging en wel waar

Idd waar maar doorzetten denk ik verander zoveel dit mag niet bv 1000mg vit c niet goed en vtb niet teveel wat is waar nu

Aanbevelenswaardig!

Byzonder prettige en persoonlijke benadering, zeer service gericht. Zeer goede producten en betrouwbare informatie.

Snelle vlotte levering na bestelling !!

Snelle vlotte levering na bestelling !!

Heel snel en goef geleverd

Heel snel en goef geleverd

Sinds jaren heb ik steeds goede...

Sinds jaren heb ik steeds goede ervaringen gehad met Free Choice. Vooral de info (over verschillende topics) die regelmatig in mijn mail komt vind ik top!

Ik gebruik de producten nu al een...

Ik gebruik de producten nu al een tijdje en merk echt een groot verschil. Heb veel energie en mijn huid ziet er ook beter uit. Verder zijn de producten ook van goede kwaliteit.

Goed advies

Snelle verzending, duidelijk advies en fijne webshop!

Freechoice doet niks verkeerd

Freechoice doet niks verkeerd. Maar PostNL levert steevast niet op mijn adres. Ik moet de pakketten steeds bij een PostNL-punt ophalen. Niet zo blij mee!

snelle verzending

snelle verzending

Goede communicatie

Vragen die ik via Email stelde, werden snel en duidelijk beantwoordt. Ook werd ik telefonisch van adviezen voorzien.

Er ging iets mis met de bezorging

Er ging iets mis met de bezorging. Mijn producten waren weer teruggestuurd. Maar het probleem werd snel opgelost. En als goedmakertje kreeg ik een extra pot multivitaminen. Top

snelle en goede service

Na een telefoontje i.v.m. niet leveren van product werd het probleem snel opgelost. Met zelfs een extra verrassing erbij.

Betrouwbaar

Aanvullende adviezen mbt gebruik supplementen. Free choice staat (naar mijn idee) achter het product en komt betrouwbaar over.

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.