De service is prima

De service is prima, de levering zeer snel. Ik gebruik de producten al meer dan een jaar en voor mij zijn dit de beste supplementen tot nog toe. Heb al diverse merken gebruikt. Ben ook te spreken over de nieuwe verpakking en zijn inhoud.

Service

Snelle, persoonlijke service en snelle reactie op mail/chat

Prima voorlichting gehad

Prima voorlichting gehad

Tot op heden zeer tevreden over de...

Tot op heden zeer tevreden over de vitaminen en mineralen.

Snel een medewerker aan de lijn en...

Snel een medewerker aan de lijn en verder vriendelijk te woord gestaan en de vragen prima beantwoord.

Vriendelijke dame aan de telefoon gaf...

Vriendelijke dame aan de telefoon gaf meer informatie dan ik vroeg Prima

Geweldig snelle bezorging super...

Geweldig snelle bezorging super producten

Ik vind het spijtig dat er geen uitleg...

Ik vind het spijtig dat er geen uitleg staat bij de producten zelf.

goede en eerlijke producten

goede en eerlijke producten en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en alles wordt heel goed uitgelegd groetjes annie

Van bestellen tot levering in...

Van bestellen tot levering in Belgie....super.

in Orde

alles in Orde

Fantastisch, goed en vakkundig geholpen

Snelle levering. Tot nu toe tevreden met supplementen.

goed product

goed product, snelle levering, goede informatie

Tevreden

Ik ben zeer tevreden, alleen een puntje wat de prijs betreft als je alleen AOW hebt. Toch meer weggelegd voor mensen met een hoger inkomen! Al besef ik dat het een investeringen mij gezondheid is! Ben in geen jaren meer verkouden of grieperig geweest. Maar ik heb ook mijn vaste lasten en bijna geen ruimte hiervoor! Dat is erg jammer. Gr. Gr. Marijke

Wij zijn heel blij met het correct...

Wij zijn heel blij met het correct uitvoeren van de bestelling ...en voor de vlugge levering waar voor onze dank.

Nieuwe vitamine tabletten

Jammer dat de nieuwe vitamine tabletten lastiger in te nemen zijn. Verder prima service.

Super snelle service van een goed...

Super snelle service van een goed product.

Zeer snelle levering naar Belgie

Zeer snelle levering naar Belgie, de dag na bestelling al aangekomen. Enig minpuntje is dat de prijzen wel stevig zijn. Daarom bestellen we nu minder producten dan vroeger.

Al jarenlang bestel ik hier en nog...

Al jarenlang bestel ik hier en nog nooit een misstand voorgekomen, en verder zeer snelle levering, top.

de kwaliteit van de middelen is goed

de kwaliteit van de middelen is goed, de informatie over de werking is overzichtelijk en makkelijk leesbaar en de service is uitstekend.

Goed werk!

Overzichtelijk bestelproces en snelle levering. Goed werk!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevredenover de afhandeling van de bestelling en het product zelf.

Tevreden

Nadat de multivitamine beschikbaar waren heel snel geleverd

Ik vind de nieuwsbrieven GOED had multi...

Ik vind de nieuwsbrieven GOED had multi vitamine besteld en gekregen, maar vindt de inname moeilijker als de vorige !!! Vind ik jammer misschien hoort u meer klachten daarovee

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.