erfectie tdoen wat ze zeggen en zijn heel...

Ze doen wat ze zeggen en zijn heel duidelijk.

Ben het product nu aan het uitproberen...

Ben het product nu aan het uitproberen dus ik kan nog geen fysieke resultaten melden, maar het is aangenaam en makkelijk in het gebruik, het smaakt ook best lekker. Het product was degelijk ingepakt en de communicatie over de leveringstijd was helder.

snel geleverd

snel geleverd

Bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis

Fijne gezonde producten

Fijne gezonde producten

Ze weten waar ze over praten

Ze weten waar ze over praten; geven uitmuntende adviezen en, niet geheel onbelangrijk, altijd bereid tot nazorg. Met andere woorden, ze verdienen een dikke 10

Kwalitatieve supplementen die...

Kwalitatieve supplementen die ondersteunen bij een gezonde levensstijl, met daarnaast fijne en persoonlijke begeleiding.

Beste producten op de markt en top...

Beste producten op de markt en top bedrijf dat met je meedenkt.

Snelle levering.

De bestelling werd al snel geleverd. Het was goed verpakt. De doos had wel kleiner gemogen.

prijs kwaliteit de beste.

prijs kwaliteit de beste.

Goed geholpen ,bevlogen mensen

Goed geholpen ,bevlogen mensen Veel geduld . Erg aardig.

Snelle bezorging van de bestelling en...

Snelle bezorging van de bestelling en wekelijks een interessante blog.

Prima product en snel verstuurd en...

Prima product en snel verstuurd en ontvangen.

Vitamine verrijken het leven.

Ik krijg in april de uitslag van onderzoek en vertrouw erop dat de uitslagen van de periodieke testen op elk niveau goed zullen zijn. Daar dank ik de God van Israel voor en jullie die verantwoorde vitaminen binnen bereik brengen van velen. Dat is mede reden dat we geen enkel medicijn nodig hebben. Halleluja.

Super professioneel

Super professioneel. Super snel

Mijn bestelling was niet bezorgd...

Mijn bestelling was niet bezorgd terwijl post nl beweerde van wel. Freechoice heeft een nieuwe bestelling gestuurd Reactie per mail was erg snel en de bestelling ook. Super service !!!

Krijg goed antwoord op mn vraag!

Krijg goed antwoord op mn vraag!! Producten snel geleverd.

Gewoon een snelle levering

Gewoon een snelle levering. Fijne mensen.

Makkelijk te bestellen en ze sturen het...

Makkelijk te bestellen en ze sturen het overal naar toe. De eerlijkheid van de produkten is zeer goed. Met vragen kun je altijd bij hun terecht en je krijgt goede en duidelijke antwoorden.

Snelle levering alles goed gegaan

Snelle levering alles goed gegaan. Prettig om te winkelen.

De richtlijnen zijn uitgebreid en...

De richtlijnen zijn uitgebreid en precies. Motiveren je om je eigen leefwijze onder de loupe te nemen. Het lezen is echter tijdrovend, dus neem de tijd en concentreer je . Die tijd is echter nuttig besteed.

Mooi op tijd

Mooi op tijd , blij met jullie vitaminen

Producten perfect

Producten perfect, service perfect, maar bestel ze altijd telefonisch bij medewerkers omdat ik soms moeite heb met bestellen via de site.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Gewoon goed

Gewoon goed

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.