goed onderbouwd

goed onderbouwd. zeer tevreden

Zeer tevreden. Koop hier al vele jaren.

Snelle levering en prima produkten

Snelle levering en prima produkten

Heel goed product en snelle levering.

Heel goed product en snelle levering.

Effect calmag drankje

Ik ben erg blij met het effect van het calmag drankje in de avond. Ik had vaak last van rusteloze benen in de avond en nacht waardoor mijn nachtrust werd verstoord. Sinds ik het calmag drankje neem blijven mijn benen rustig en kom ik in diepe slaap.

Prima bezorging/ correct.goede...

Prima bezorging/ correct.goede producten.

Ik vind het een goed en gemakkelijk product.

Ik vind het een goed product, de bezorging was snel en het was goed ingepakt.

Ik bestel online en krijg dan geen...

Ik bestel online en krijg dan geen overzicht van mijn punten. En als ik online een aanbieding bestel en nog wat anders wil bestellen kom ik niet meer in de winkel heb al meer daarover contact gehad.

Fantastische producten ter...

Fantastische producten ter ondersteuning van het lichaam. Wellicht een idee om de Multivitamine in capsule poedervorm toe te voegen?

Helemaal top!

Snelle levering. Goed product!

Goede informatie

Goeie informatie! mag nog wat diepgaander en correcte aflevering van producten.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Goede producten.

Een tevreden klant

Snel contact, goed te woord gestaan, duidelijke antwoorden, snelle levering.

Hier werd ik vrolijk van.

Ik heb al jaren goede ervaring met de producten van Free Choice, maar van deze ervaring wordt ik helemaal vrolijk. Ik open een van de 2 potten die ik op voorraad heb staan en kom tot de conclusie dat er iets mis mee is. Na een mailtje naar support werd het probleem snel en adequate opgelost. Geweldig! Dank Free Choice! Leonie.

Ik had een bestelling gedaan bij Free...

Ik had een bestelling gedaan bij Free Choice wat niet afgeleverd is door Post.nl. Ik heb gebeld met Free Choice en ze hebben mijn bestelling opnieuw gestuurd en ik had het de volgende dag al binnen. Het pakketje dat niet geleverd was door Post.nl heb ik niet meer gekregen. Free Choice is een Top bedrijf,ik heb er al verschillende bestellingen gedaan en altijd perfect geleverd en een goede kwaliteit.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

De informatie over de producten was...

De informatie over de producten was prima

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Deskundig en behulpzaam

Deskundig en behulpzaam, empathische hulp

Het is nog tevroeg om de werking van de...

Het is nog tevroeg om de werking van de multivitamin te beoordelen. Een ultra snelle levering.

Ben heel tevreden over met name de...

Ben heel tevreden over met name de snelle levering en een heel prettig contact met de medewerkers.

Prima producten

Prima producten , snelle service . Heel tevreden .

Gewoon

Gewoon, dingen doen volgens afspraak

Zeer informatieve website.

Zeer informatieve website. Ik bestel geen vitaminen bij jullie, dat doe ik nog langer via mijn leefstijlarts, maar volg al jaren, tijdens Lenkei jullie website en heb ook wel eens commentaar gegeven. Maar ik vind jullie site enorm verbeterd en informatief. Jullie geven goede en duidelijke info. Ook de persoonlijke ervaringen van Nick vind ik hier heel belangrijk bij! Ook de duidelijke uitleg over allerlei kreten en betekenissen van woorden geeft de mensen meer houvast! Mensen die hier voor open staan stuur ik ook meteen de site door. Als ik destijds mijn kinderen dit probeerde te laten lezen werd het meteen afgedaan met Mam, dit is gewoon n winkel die wil verkopen. Dat is nu gewoon duidelijk. Maar mensen die hier iets mee willen doen moeten natuurlijk ook ergens terecht kunnen voor hetgeen ze gelezen hebben. Hulde Viginie van Voorst-Los

Waalstraat 5 D

1078 BN Amsterdam

Over FreeChoice b.v.

FreeChoice is een supplementenbedrijf dat sinds 2008 mensen helpt beter te begrijpen hoe het lichaam werkt en welke rol levensstijl, voeding en essentiële vitaminen en mineralen daarin spelen. FreeChoice ontwikkelt en verkoopt premium, hooggedoseerde supplementen met vitaminen, mineralen en spoorelementen, samengesteld met focus op zuiverheid en kwaliteit. FreeChoice gelooft dat kennis de basis vormt voor weloverwogen en zelfverzekerde gezondheidskeuzes.