Laden reviews...
288 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviewers waarderen snelle levering en veilige verpakking. Klanten noemen ook een vriendelijk en bekwaam personeel. Het bestel- en leveringsproces verloopt meestal zonder problemen, met duidelijke communicatie. Over het algemeen blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Na wat zoekwerk op site en via mail heb ik alle benodigde materialen kunnen vinden .
22 August 2026
Adri
Schipluiden
Bestelling geplaatst op 15-07 ordernr 128403 dan wordt er weer doorverwezen naar transporteur, onderdeel past als t ware in een enveloppe (vocht sensor Orcon ) het zal vast goed komen na dit geplaatst te hebben
28 July 2026
Aubrey
Heemskerk
28 July 2026
Benjamin
Amsterdam
Doordat de transporteur steeds niet leverde moest ik escaleren. De klantenservice van Sanispecials heeft dit uiteindelijk goed opgelost door alvast het juiste artikel toe te sturen en een andere transporteur (PostNL) te kiezen.
10 July 2026
Frank
Schoonhoven
Te laat bezorgd, moesten navraag doen waar de zending bleef
6 July 2026
roland
Hengelo
Zeer goede service, altijd tevreden bij al mijn aankopen.
Uitstekende service!
Reviewschrijver
snelle service en goed geholpen! het pakje was even zoek maar dat was de fout van UPS, een verkeerd pakje afgeleverd en direct gemeld maar de persoon van UPS had er niet bij stilgestaan dat hij dus een ander pakje moest leveren, we konden ons niet uitdrukken want ik wist niet welke taal hij sprak. Dus moest ik het pakje afhalen op een servicepunt in Pelt, de vrouw van Sanispecials heeft mij hier goed door het proces geleid, waarvoor dank. Pakje is terecht
18 April 2026
17 April 2026
Reviewschrijver
Het artikel was goed beschermd tegen beschadiging.
16 April 2026
13 April 2026
12 April 2026
10 April 2026
Reviewschrijver
Ik heb twee dingen besteld. Geen indicatie gekregen wanneer het wordt geleverd, geen antwoord op mijn vraag per mail. Ik vrees dat ik niks geleverd krijg of veel te laat. Geld kwijt?
9 April 2026
9 April 2026
Reviewschrijver
prima spullen zijn prima en snel geleverd
Reviewschrijver
Snelle afhandeling, wij waren door omstandigheden niet thuis tijden de bezorging, gemaild en al heel snel reactie. Ze gaan het oplossen
Zaterdag 4 april een mail gestuurd en tot heden nog niets ontvangen 6 april
6 April 2026
Reviewschrijver
Op de website staat duidelijk aangegeven: op tijd besteld, de volgende dag geleverd. Niet dus. Op tijd besteld, maar pas de volgende dag door sanispecials.nl aan de transporteur overgeven, te laat voor bezorging deze (de volgende) dag. Pas op dag drie aangekomen, en dat was niet binnen de verantwoordelijkheid van de bezorger.
5 April 2026
Reviewschrijver
Super goed alles helemaal kompleet ik ben goed tevreden en snelle levering top
4 April 2026
Goudenheuvel 13