Utrecht ,scherpe prijs en goed...

Utrecht ,scherpe prijs en goede uit uitleg , overzichtelijk website

WORDT PERFECT GEREGELD

WORDT PERFECT GEREGELD

Goede service, snelle levering...

Goede service, snelle levering (gebaseerd op de laatste bestelling)

Hopelijk goede en snel levering

Hopelijk goede en snel levering

Goede prijzen en makkelijke be...

Goede prijzen en makkelijke bestelling

Was very easy

Was very easy

snelle service en aflevering

snelle service en aflevering

Een hele fijne en goede toelic...

Een hele fijne en goede toelichting gekregen op mijn vraagstelling. Perfect.

Enorm vervelend

Enorm vervelend

goed advies aan de telefoon, d...

goed advies aan de telefoon, dat helpt!

Goede service!

Goede service!

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service

Toiletpot + assescoires gekoch...

Toiletpot + assescoires gekocht. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Lopende het bestelproces goed geinformeerd over stand van zaken. Goed bedrijf. ***

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Geweldige webshop! Artikelen d...

Geweldige webshop! Artikelen die bij andere shops niet zijn te bestellen, zijn bij Sanispecials gewoon verkrijgbaar. En de prijzen zijn zeer laag. Ga zo door!

Gemakkelijke bestelling, echte...

Gemakkelijke bestelling, echter verkeerd formaat radiator geleverd, gelukkig kon het gelijk retour met vervoerder en daarna is de radiator enkele dagen later ontvangen, voor ons geen probleem, we zijn netjes gebeld.

Telefonisch zeer adequaat geho...

Telefonisch zeer adequaat geholpen bij het zoeken naar een bijpassend artikel van hetgeen ik wilde bestellen. Snelle en correcte levering van de artikelen. Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en dat is een verademing tegenwoordig.

Google

Google

Super tevreden, netjes afgehan...

Super tevreden, netjes afgehandeld, en voor andere vragen onmiddellijk vriendelijke hulp, netjes afgeleverd zoals ik gevraagd heb, zeer tevreden.

interresante prijzen de moeit...

interresante prijzen de moeite om te vergelijken

***

Snelle service, we kregen een ...

Snelle service, we kregen een douchebak geleverd die beschadigd was maar na het opsturen van de fotos zonder problemen de volgende dag omgeruild. Fijne afhandeling!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Tot nu toe is mijn ervaring go...

Tot nu toe is mijn ervaring goed, ik hoop dat ik na levering nog beter zal kunnen beoordelen.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch