zeer prettig geholpen

zeer prettig geholpen

Moet nog blijken hoe soepel ge...

Moet nog blijken hoe soepel geleverd wordt.

Goede service. Ik had het verk...

Goede service. Ik had het verkeerde geleverd gekregen maar na 1 belletje was het geregeld en kreeg ik binnen enkele dagen het juiste onderdeel toegestuurd.

Heel vlotjes

Heel vlotjes

top

top

Pricing little bit higher but ...

Pricing little bit higher but can deliver very fast

Netjes geholpen aan de telefoon

Netjes geholpen aan de telefoon

Prima website uitstekende service

Prima website uitstekende service

Vanaf begin leuke en adequate ...

Vanaf begin leuke en adequate behandeling gericht op klantentevredenheid.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Goede telefonische support

Goede telefonische support

snelle service goede prijs ...

snelle service goede prijs levering op afgesproken dag joepie we hebben terug w

Perfect geholpen!

Perfect geholpen!

ok

ok

Mooie prullenbakjes, goede bes...

Mooie prullenbakjes, goede bestelservice van sanispecials!

Vriendelijk geholpen aan de te...

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en scherpe prijs voor het product

Enorm assortiment, scherpe pri...

Enorm assortiment, scherpe prijzen en prima service, ook na aankoop.

Erg goed geholpen.

Erg goed geholpen.

They are great in communicatio...

They are great in communication. Fast and kind.

goede website en prijzen

goede website en prijzen

Bestelling geplaatst, zodat le...

Bestelling geplaatst, zodat levering kon plaatsvinden in mijn vakantie en ik de artikelen in ontvangst kon nemen. Bij levering van meerdere artikelen bleek de toilet te ontbreken. Na contact via Whatsapp een nieuw moment kunnen inplannen aan het einde van de dag i.v.m. mijn werk (aangezien mijn vakantie ondertussen was). Fijn dat er werd meegedacht! Op de betreffende leverdag beschikte ik niet over een track en trace mail. Hierover heb ik een Whatsapp-bericht verstuurd, dat werd gelezen (blauwe vinkjes) maar niet beantwoordt. Om half 7 s avonds nog steeds geen levering, voor niets eerder van mijn werk vertrokken...!! Diezelfde avond gebeld op het op de site vermelde nummer, maar er werd niet opgenomen. Vervolgens voicemail ingesproken, situatie uitgelegd en gevraagd om terug te worden gebeld. Dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd. Vreemd want op de site vermelden ze dat ze op werkdagen 24 uur per dag bereikbaar zijn... De volgende ochtend ontving ik een track en trace mail met daarin de levertijd tussen 11 en 1, dat was niet volgens afspraak aangezien wij niet thuis kunnen zijn op dit tijdstip. Heel vervelend. Ik ben zeer teleurgesteld over hoe er is omgegaan met de nalevering van het toilet. Tuurlijk kan er iets misgaan, maar het gaat mij vooral om het ontbreken van de communicatie hierover. Jammer! Geleverde artikelen zijn prima in orde.

Prima service, vakkundige onde...

Prima service, vakkundige ondersteuning bij vragen.

gemakkelijk

gemakkelijk