Laden reviews...
336 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviewers waarderen snelle levering en veilige verpakking. Klanten noemen ook een vriendelijk en bekwaam personeel. Het bestel- en leveringsproces verloopt meestal zonder problemen, met duidelijke communicatie. Over het algemeen blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Bestelling is netjes afgehandeld, fontein is op tijd geleverd. Helaas was deze beschadigd. Na het opsturen van een email met fotos heeft Sanispecials snel een nieuw exemplaar gestuurd.
17 December 2018
***
17 December 2018
Reviewschrijver
Beste, Ik heb inderdaad een keukenboiler gekocht bij jullie, Van de levering zelf, die is zeer vlot verlopen. Maar toen ik die aan het instaleren was met de hulp van mijn meegekregen handleiding was ik verbaasd dat de bijhorende aansluitingen niet werden meegeleverd. Niet tegestaande er vermeld staat in de handleiding dat die wel zou meegeleverd zijn.
16 December 2018
Reviewschrijver
Snelle levering, heldere website!
Reviewschrijver
Snelle levering en goede prijs.
Quick command options
Reviewschrijver
De roze Wesco badkamerset besteld maar die bleek lastig tot onmogelijk leverbaar. Toch zijn ze ruim een week druk bezig geweest deze toch nog voor me te bemachtigen en hielden me goed op de hoogte via FB messenger. Topteam! Helaas het product niet mogen ontvangen maar ze hebben er moeite voor gedaan!
Reviewschrijver
bestelling is snel en goed afgehandeld
Reviewschrijver
de kraan is deze die ik heb besteld en de levering is gebeurd op de gevraagde dag. Alles perfect.
Reviewschrijver
Bestelling goed afgeleverd. Telefonisch gevraagd om de thermostaat te programmeren. Wij moesten in de buurt een installateur zoeken. Waar? Ben teleurgesteld. De temperatuur is dag en nacht 21 graden. Hoezo energiebesparing?
Beveelt niet aan
Reviewschrijver
Overzichtelijke web site, eenvoudig bestellen.
Reviewschrijver
Nette prijzen en vlotte afhandeling
Reviewschrijver
Goed geholpen door de klantenservice om duidelijkheid te krijgen de verschillende producten.
13 December 2018
Reviewschrijver
Voor buitenlandse bedrijven (als klant) mag geen BTW worden aangerekend. Uw website is hier niet op aangepast. Kan u dat aub terug storten?
13 December 2018
tot nu toe prima
12 December 2018
Reviewschrijver
Meedenken met de klant en het verlenen van service
Reviewschrijver
Prima service en snelle levering. Waar anderen 5 werkdagen opgeven levert Sanispecialist binnen 3 dagen.
Reviewschrijver
Goeie prijs, goede afhandeling bestelling.
Reviewschrijver
perfecte medewerking en service !!!
We worden snel geinformeerd
Reviewschrijver
Geen klachten goed telefonisch geholpen om het juiste product te kunnen kopen
Duidelijke webshop
Reviewschrijver
Persoonlijke behandeling bij een grote order, denken mee voor de beste prijs kwaliteitsoplossing
Goudenheuvel 13
5234 GA 's-Hertogenbosch