Product zoals beschreven

Product zoals beschreven, snelle levering.

Prima info en levering

Prima info en levering. Ik had van het geheel maar een deel nodig. Wat doe ik met de rest? Weggooien?

Snel geleverd, degelijk materiaal

Woensdag middag besteld vrijdag eind...

Woensdag middag besteld vrijdag eind van de middag binnen

Ik heb nog altijd niets ontvangen...

Ik heb nog altijd niets ontvangen...

Bestelling verliep zeer vlot

Bestelling verliep zeer vlot, wij zijn zeer tevreden!

Sneller versturen

Sneller versturen

Geen geld terug.. en niet binnen 1 werkdag geleverd

Een gasaansluitstuk besteld met 10 euro aan verzendkosten. Uiteindelijk was dit niet de juiste, maar retouren bij Sanispecials voor een artikel van 3 euro heeft geen nut. De retourkosten zijn namelijk voor eigen rekening en dan houd je in dit geval niks over. Tevens was het product niet binnen 1 werkdag geleverd (zoals staat aangegeven.)

Levertijd

Levertijd, belofte is volgende werkdag in huis wanneer voor 1730 besteld. Ik bestel woensdag 1630, zaterdag is het bezorgd

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

E-mail beantwoorden

Snel maar vooral reageren op vragen in E-mails.

Correcte communicatie en proac

Correcte communicatie en proactief

Bestellen ging prima

Bestellen ging prima. Helaas duurde de levering iets langer dan staat aangegeven op de website

De gratis verzendkosten gelden...

De gratis verzendkosten gelden blijkbaar niet voor Vlaanderen Belgie. Dit is niet vermeld bij bestelling ! Leveringsdatum onduidelijk. Volgens Sanispecials stond er 14/07/2025. Dan krijg ik van de transportfirma levering15/07/2025. Maar de bestelling status blijft onderweg Dus heb ik op 15/07/2025 nog niets ontvangen....

Slordig verpakte bestelling

Toilletpotten niet versturen in een veel te kleine doos, waar die aan alle kanten uitsteekt met het risico dat die beschadigingen oploopt.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch