Ga zo door!

Ga zo door!

Score is 10

Correcte inhoud, maar veel te laat

De inhoud van de levering was correct, maar het pakket werd veel te laat geleverd. Bij online aankoop betaal je voor een totaalpakket: goederen en levering van de goederen. Na bestelling op zaterdag zou de levering op dinsdag plaatsvinden. Je betaalt overigens 25 euro voor de levering van NL naar BE! Bijgevolg mag je als klant verwachten dat de levering correct, op de aangegeven dag zal plaatsvinden. In plaats van dinsdag werd het pakket slechts op donderdag geleverd. Na contact met de klantendienst, werd geen actie genomen om mij als klant op enige manier tegemoet te komen. Veel meer dan vervelend, maar wat verwacht u dat we doen? kwam er niet uit. Zich verstoppen achter grote toeleveranciers is wel erg makkelijk. Laat je dus niet misleiden door de aangegeven leverdatum want ze klopt niet. Bovendien hoef je van de klantendienst weinig hulp te verwachten bij problemen. Enkel als je bestelling helemaal niet dringend is, zou ik hier opnieuw bestellen. De leverkost van 25 euro is bovendien erg hoog.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Score is 8

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Artikel besteld en is direct en correct...

Artikel besteld en is direct en correct geleverd. Goede communicatie.

Score is 8

Snelle correcte levering voor een goede...

Snelle correcte levering voor een goede prijs, wel jammer dat je na het plaatsen geen bevestigings mail krijgt

Score is 10

Bestelling niet geleverd maar...

Bestelling niet geleverd maar meegenomen door bezorger en wel op afgeleverd gezet. Nu onderdelen op andere manier moeten regelen aangezien afspraak met klant al gepland stond

Afspraken na gekomen

Afspraken na gekomen

Score is 2

Prima, geen byzonderheden.

Snel geleverd goed produkt

Snel geleverd goed produkt

Voor 1630 besteld

Voor 1630 besteld, de volgende dag in huis. Ik weet niet waarom maar het duurde toch nog 3 dagen voordat het bestelde item in huis was.

Snel geleverd, zoals beloofd

Veel geld: meer dan 30 euro voor twee mousseurs. Maar goed, wel meteen volgende dag in huis, kom daar nog maar eens om.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch