Bestelling werd correct en snel geleverd

Bestelling werd correct en snel geleverd

Goede website en snelle verzending

Goede website en snelle verzending. Niets op aan te merken.

Betaald voor product maar nooit...

Betaald voor product maar nooit ontvangen.

Snelle levering ,super geregeld

Snelle levering ,super geregeld

Voorraad artikel wordt niet afgestuurd...

Voorraad artikel wordt niet afgestuurd en geen terugkoppeling op mijn mail

Te laat geleverd

Als je besteld voor 17:30 en er staat dat je het de dag er op in huis hebt dan verwacht je het ook de volgende dag. In mijn geval: ik bestel woensdagavond 23-10 na 17:30u dus verwacht ik het vrijdag 25-10 (zoals werd aangegeven bij bestelling), dan is het teleurstellend dat vrijdag een mail komt dat je order (6X voorraad artikel) maandag geleverd wordt. koos bewust met de reden leverdatum!

Vriendelijk

Telefonisch snel bereikbaar en behulpzaam. Geleverd product was zoals verwacht en is snel geleverd.

Volgende dag geleverd

Volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Prima ervaring

Prima ervaring, er waren 6 stuks zonnepaneelsteunen te weinig geleverd. Ze zijn 2 dagen later zonder probleem nageleverd met een glimlach.

Score is 2

Doorstroom boiler besteld en deze was...

Doorstroom boiler besteld en deze was snel geleverd, nog even een kort mailcontact gehad over de factuur en ook dit was eigenlijk dezelfde dag al geregeld. Ben er blij mee.

Op tijd het juiste geleverd.

Op tijd het juiste geleverd.

Snel verzonden zoals beloofd

Snel verzonden zoals beloofd. Product ontvangen. Verzendkosten wel hoog maar had het nodig.

Prima produkt

Prima produkt. Snel warm. Klantenservice goed bereikbaar toen belde over niet verwachte hele snelle levering. Vriendelijke medewerker en goede terugkoppeling

Voordeligste levering

Voordeligste levering, zelfs incl verzendkosten. Volgende dag geleverd. Top!

Geweldige service

Geweldige service