Fijne webside, gemakkelijk alles te vinden en te bestellen, snelle bezorging. Onze close-in boiler werkt al!

Telefonisch goed bereikbaar en op een...

Telefonisch goed bereikbaar en op een fijne manier te woord staan.

Via klantenservice een toiletbril...

Via klantenservice een toiletbril besteld, oude was van Sphinx en wij hebben de vervanger ontvangen die past. Snelle levering

Afspraken netjes nagekomen

Afspraken netjes nagekomen, dat is fijn.

Score is 10

Snelle levering en goed produkt!

Snelle levering en goed produkt!

Score is 10

groot assortiment en snelle levering

groot assortiment en snelle rlevering

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering; zoeken naar oplossingen. Razendsnel verzonden; volgende dag in huis

Geen eerlijke informatie

Geen eerlijke informatie. Op de website bij het product stond �vandaag voor 17:30 besteld, volgende werkdag bezorgd. Dit werd ook nog eens bevestigd door een medewerker van de klantenservice toen ik belde met aanvullende vragen en inmiddels zijn we drie werkdagen verder en is het product nog niet verzonden.

Score is 8

Score is 10

Bezorging niet zoals het moet

Bezorging niet zoals het moet! Ik had een nieuwe mechanische ventilatie unit (WTW) van 36 kg besteld. Deze werd zonder aankondiging om 7:45 geleverd (de mail kwam nadat de bezorging al had plaatsgevonden), maar de chauffeur van de bezorgwagen had geen zin de doos ook daadwerkelijk naar het huis te brengen op een steekwagentje. Ik mocht het ding van 36 kg de laatste 50 meter zelf naar huis dragen. Daar stond ik dan, in de regen met een ding van 1500 euro die je niet zo even op straat kunt laten staan om zelf een wagentje te halen. Sanispecials toonde begrip voor mijn klacht, maar een stukje compensatie kon er niet vanaf. Jammer.

Score is 8

Supergoed

Supergoed

Aan de telefoon netjes en vriendelijk...

Aan de telefoon netjes en vriendelijk te wordt gestaan een hele fijne uitleg gekregen

goede vertrouwen egevende firma

aan de telefoon werd ik bijzonder goed geholpen en de levering was perfect

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch