Score is 10

Slecht bereikbaar door trainingsdag...

Slecht bereikbaar door trainingsdag (!?) en geen verzendbevestiging rondom product dat binnen 1 werkdag verzonden zou worden.

Alles in goede staat en op tijd...

Alles in goede staat en op tijd geleverd.

goede informatie

goede informatie, en vlotte levering zoals afgesproken

Snelle levering en product zoals...

Snelle levering en product zoals beschreven

Levering was snel

Levering was snel, echter niet compleet. Ik ben niet geinformeerd dat er een artikel op nalevering stond dus heb ik naar de klantenservice gemaild en ben nog in afwachting van een antwoord

Score is 10

Spullen komen niet op tijd

De track en trace werkte niet, wij hebben onze spullen nog steeds niet en in het weekend kan je niemand bereiken. We kunnen daardoor niet verder met onze badkamer. Meerdere keren gebeld en dan doen jullie jullie best om te helpen. Maar wij zitten nu zonder spullen tot maandag terwijl donderdag geleverd zou worden.

prima geregeld

prima geregeld

Score is 6

Snel en makkelijk besteld en sn

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd

Geen goede service

Geen goede service Toiletpot kapot geleverd en er word niets aan gedaan omdat het buiten de 2 weken na levering is

Service

Service