Score is 8

Herstelling centrale verwarming

Zie bestelbon: Bestelling: 13/01/26 ..... leverdatum: 14/01/26 Levertijd: 1 werkdag ? ************************************************************** levering Bpost op 16/01/26 Voor de rest was alles uitstekend.

Wat een service

Wat een service, ze denken ongevraagd mee... Echt fijn bedrijf

9,95 is wel heel veel voor...

9,95 is wel heel veel voor verzendkosten.

Prima. Pakketbezorger kon door achterstanden de beloofde bezorging volgende werkdag niet waarmaken. Maar het contact hierover was prettig en werd zelfs per mail geupdate over de bezorging. DHL als pakketbezorger verdient dan weer een min. Geen info over status en bezorgd bij de buren, terwijl er bij wijze van spreken gewoon iemand naast de bel zat te wachten.

Score is 8

Van begin tot eind alles goed verwerkt

Van begin tot eind alles goed verwerkt, en keurig en op tijd bezorgd.

Score is 10

Ondanks de sneeuwval keurig geleverd.

Ondanks de sneeuwval keurig geleverd.

Artikelen gunstig geprijsd en ze hadden...

Artikelen gunstig geprijsd en ze hadden alles in 1x wat ik nodig had.

Ik heb tijdens de gladheid periode een...

Ik heb tijdens de gladheid periode een bestelling gedaan die helaas door de weersomstandigheden vertraging opliep.Maar ik ben keurig op de hoogte gehouden en op mijn vragen via e-mail werd snel gereageerd. Daarnaast: scherpe prijzen!

Geen tijdige levering

Tweede keer besteld en beide keren niet zo snel geleverd als beloofd. Zelfde dag nog verzonden wordt niet waargemaakt. Op zich natuurlijk niet erg, maar maak er dan ook geen reclame mee. Doe wat je zegt

Ik heb tot heden nog niets ontvangen...

Ik heb tot heden nog niets ontvangen van de bestelling van 6 januari

Score is 10

Maandag besteld, nog niet ontvangen. UPDATE.

Maandag bestelling gedaan, zou op voorraad zijn met levertijd van 1 dag. Nu zaterdag nog niet ontvangen. (mede door fout van DPD) Ster er bij. Geannuleerd, netjes afgehandeld. Volgende dag geld retour.

Makkelijk te bestellen en betalen

Makkelijk te bestellen en betalen. Door de feestdagen en slecht weer heeft levering van de bestelling vertraging opgelopen, maar dat ligt natuurlijk niet aan Sanispeciaals. Bestelde artikelen netjes en goed verpakt aangekomen.

Geen communicatie

31/12 bestelling geplaatst op de belgische website. Geen bevestiging ontvangen. Navraag via mail en whatsapp werd niet beantwoord. Betaling is wel doorgegaan.

Score is 4

Nog steeds niet ontvangen (1,5 week...

Nog steeds niet ontvangen (1,5 week later .. terwijl levertijd 1 a 2 werkdagen was(

Snelle verzending en goede prijzen

Snelle verzending en goede prijzen

Juiste levering van het bestelde en...

Juiste levering van het bestelde en type.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch