Hele goede service!

Hele goede service!

ik kreeg snel wat ik bestelde

ik kreeg snel wat ik bestelde, wel een dag langer dan normaal maar kwam door sinterklaasdrukte. contact via mail ook prima snel antwoord. het geleverde was redelijk in prijs en loste mijn probleem op.

Score is 10

Het is ok zo vlot gegaan.

Het is ok zo vlot gegaan.

Onduidelijkheid in bestelproces over...

Onduidelijkheid in bestelproces over levertijd

goede materialen

goede materialen met een uitgebreide uitleg erbij en snelle levering

Op tijd geleverd.

Op tijd geleverd.

Correct onderdeel

Correct onderdeel, correcte snelle levering

Gebruikersvriendelijke website en...

Gebruikersvriendelijke website en snelle verzending.

Bestelling binnen 48u netjes afgeleverd...

Bestelling binnen 48u netjes afgeleverd

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering van het bestelde onderdeel

Mooi douchrek van Novellini, maar

Mooi douchrek van Novellini besteld, zwart op foto, geen indicatie of fotos van andere kleuren. Best prijzig. Ontvangen, blijkt het een wit rek te zijn. Inderdaad op de bevestiging staat in kleine letters in omschrijving �wit�. Uiteraard kan ik omruilen voor zwart, maar moet dan wel ook verzendkosten betalen (dus in totaal 3 x verzendkosten). Daarnaast staat er ook volgende werkdag geleverd, maar ze bedoelen volgende werkdag verzonden.

prijs zeer acceptabel en zeer snelle bezorging...

prijs zeer acceptabel en zeer snelle bezorging/service.....

leveringsdatum

Ik had telefonisch gevraagd om op maandag te leveren, toch werd er op vrijdag geleverd (wij waren er niet), wegens foute communicatie tussen uw onthaal en verzending, pak werd bij de buren geleverd. Eind goed al goed, maar ietwat vervelend.

Correct en relatief snelle levering

Correct en relatief snelle levering. Weet nu niet meer of mijn levering ook dag nadien mogelijk was (ik vermoed van wel), maar is op de tweede dag toegekomen, maar met alle begrip voor een levering naar Belgie.

Echt vandaag besteld, morgen in huis.

Score is 10

Goede en snelle service

Goede service lage verzendkosten voor een vat van 200 L

Uitsluitend voor professionals!

Sommige (test)apparaten zijn alleen voor professionals bedoeld! En dat zou ook op de site vermeld moeten worden! Er zat bovendien geen uitgebreide handleiding bij hoewel ik daar wel uitdrukkelijk naar gevraagd had voor dat ik bestelde.

Snelle levering!

Snelle levering!

Wordt een alternatief geleverd

Wordt een alternatief geleverd. Zonder het te vragen. Het alternatief is goedkoper, en krijg het verschil niet terug. Messing besteld. En een kunstoffen geleverd

Goede prijs

Goede prijs, goed antwoord op vragen en netjes volgens afspraak geleverd

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch