Prima geholpen door meneer ***...

Prima geholpen door meneer ***, ondanks de drukte. M.v.gr. ***

Bestelling niet compleet 1 van...

Bestelling niet compleet 1 van de 4 items geleverd En geen bericht of back order mail

Prima, de levering was goed op...

Prima, de levering was goed op tijd en de kraan is precies het model dat we zoeken. Heel erg bedankt, Vriendelijke groeten, Familie *******

Op tijd volgens afspraak bezorgd

Op tijd volgens afspraak bezorgd

Eenvoudig,snel en efficient

Eenvoudig,snel en efficient

Snelle levering perfect !

Snelle levering perfect !

Zeer snel geleverd en precies ...

Zeer snel geleverd en precies het product zoals omschreven!

Zeer ontevreden kan onmogelijk...

Zeer ontevreden kan onmogelijk bereiken jammer

Beau choix de pieces y compris...

Beau choix de pieces y compris pour un ancien appareil. Livraison ok. Service parfait.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Duidelijke website en goedkoop...

Duidelijke website en goedkoop... Heel snel geleverd.. Top service.. *****

Snel en correct

Snel en correct

Produkt snel geleverd, helaas ...

Produkt snel geleverd, helaas past het niet, eenvoudig retour gestuurd.

Snelle levering.

Snelle levering.

Een snelle levering en het pas...

Een snelle levering en het pas en werkt allemaal perfect

Ik ben goed te spreken over de...

Ik ben goed te spreken over de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.

Snelle service en bestelde spu...

Snelle service en bestelde spullen snel ontvangen.

1 week na mijn bestelling weet...

1 week na mijn bestelling weet ik nog steeds niet wanneer de levering zal plaatsvinden

Eenvoudig bestellen, snel en g...

Eenvoudig bestellen, snel en goed geleverd. Niets op aan te merken!

Ik heb rode brandhaspels ontva...

Ik heb rode brandhaspels ontvangen maar grijze besteld, nu twee keer over gemaild en over gebeld, geen reactie van uw zijde. Teleurstellend. Ik hoop dat u het snel oplost.

goede service

goede service

Gewoon geleverd wat ik besteld...

Gewoon geleverd wat ik besteld heb. Op de afgesproken tijd. Niets bijzonders. Alleen jammer dat er voor iets standaards al gevraagd wordt om een beoordeling.

Ik had in het weekend een voor...

Ik had in het weekend een voorraad artikel besteld wat na een werkdag geleverd zou worden en had daarop de planning gebaseerd. Geplande levering op dinsdag. Het artikel kwam helaas een dag te laat waardoor klus uitgesteld moest worden.

Verkeerd product verzonden. He...

Verkeerd product verzonden. Helpdesk telefonisch niet bereikbaar. Al na een week de correct product nog niet ontvangen. Ook geen status bericht

Ben tevreden over afhandeling ...

Ben tevreden over afhandeling van Sanispecials . Snel en goed afgeleverd .Wil verder nog wel een opmerking plaatsen . Vroeg een verkoopmedewerker na de afmetingen van de luchtdichte afdekplaat , de lengte en de breedte . Maar hij kon deze niet verstreken . Vond ik wel een beetje vreemd . Maar via via ben ik er wel achter gekomen en heb deze alsnog bij Sanispecials gekocht .

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch