Vlotte, correcte levering

Vlotte, correcte levering

Mooie en duidelijke website, g...

Mooie en duidelijke website, goeie prijs en erg snel bezorgd.

Goede service, zeer tevreden o...

Goede service, zeer tevreden over de snelle levering. Wordt goed geholpen bij ruil/retour artikelen. Dik verdiende 5 sterren.

Meerdere keren moest ik achter...

Meerdere keren moest ik achterna vragen waar mijn bestelling blijf. Online betaling was niet life gebeurd. Achterna met mail bewestiging hoor ik dat het niet gebeurd was. Onrvangen van post was lang geduurd.

zeer correct geleverd volgens ...

zeer correct geleverd volgens afspraak

Perfect op tijd en goeie kwali...

Perfect op tijd en goeie kwaliteit.

Perfecte service, had een sifo...

Perfecte service, had een sifon de volgende dag nodig. Na contact via whatsapp meteen bevestiging dat het die dag nog verstuurd zou worden.

SUPER !! GOEDE PRODUCTEN EN ZE...

SUPER !! GOEDE PRODUCTEN EN ZEER SNELLE LEVERING. EN OOK GOEIE DUIDELIJKE WEBSITE. 10/10

Zeer goede ervaring... degelij...

Zeer goede ervaring... degelijke kwaliteit en snel geleverd. Een tevreden Belgische klant.

Heel vlotte levering , eigen a...

Heel vlotte levering , eigen aan onze noorderburen !

Duidelijke website en snelle a...

Duidelijke website en snelle aflevering s`middags besteld en de volgende dag al in huis

Door enige onduidelijkheid en ...

Door enige onduidelijkheid en misinterpretatie van mij op de website had ik verkeerde artikel besteld dit werd vakkundig en zonder probleem door Hans van sanispecials.nl recht gezet. in een bijna onmogelijke snelle tijd 48 u weekend inbegrepen had ik het correcte onderdeel samen met een label voor retourzending. Zo een service is bijna ongezien.voor mij is saniservice.nl de leverancier voor toekomstige bestellingen indien nodig.

snelle afhandeling. - zeer tev...

snelle afhandeling. - zeer tevreden

Ok

Ok

Correcte snelle afhandeling en...

Correcte snelle afhandeling en het juist bestelde product , top

Goede service.

Goede service.

De ene dag om 17.00 uur bestel...

De ene dag om 17.00 uur besteld envelop volgende morgen om 09.00 stond post nl met het artikel op de stoep. Perfect.

Ik ben dik tevreden , en als i...

Ik ben dik tevreden , en als ik het en de week besteld had was het nog beter geweest. Maar ja de weekend kwam er tussen . Het is niet anders. Top geregeld zo denk ik er over. Nog bedankt. J.A.Noordhuis.

Ik had met grote spoed een goo...

Ik had met grote spoed een gootsteen nodig en dankzij de mannen van Sanispecials was het toch nog op tijd. Echt super service. Complimenten!

kon niet inloggen via de site....

kon niet inloggen via de site. Zeer vriendelijke en snel telefonisch geholpen en snelle verzending. Kortom alles was TOP

Correcte afhandeling van de be...

Correcte afhandeling van de bestelling. Fijne service. Doe zo voort ... !

levering kan niet beter 10+

levering kan niet beter 10+

Snelle levering en goede helde...

Snelle levering en goede heldere communicatie in verzending.

Goede service. Bij twijfel of ...

Goede service. Bij twijfel of je het goede onderdeel hebt even een appje doen en wordt geregeld. Super

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch