Alles is van A tot Z goed gere...

Alles is van A tot Z goed geregeld

Alles correct, duidelijk en su...

Alles correct, duidelijk en succesvol afgehandeld. Eind goed , al goed.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Telefonisch advies gevraagd en...

Telefonisch advies gevraagd en heel vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg goed antwoord op mijn vraag, en de bestelling er na is perfect en op tijd afgeleverd.

Ander onderdeel ontvangen dan ...

Ander onderdeel ontvangen dan op de foto.

Ruime keuze mooie collectie W...

Ruime keuze mooie collectie Wordt op tijd geleverd en prijstechnisch gunstig.... Top

Levertijd loopt uit, niettegen...

Levertijd loopt uit, niettegenstaande de belofte van levering �s anderendaags..

Vlot bestelproces, goede commu...

Vlot bestelproces, goede communicatie over de levering en levering volgens afspraak. Prima dus

Ik heb een bestelling bij een ...

Ik heb een bestelling bij een andere webshop geannuleerd en bij sanispecials besteld en werd de volgende dag geleverd. Ik ben dus zeer tevreden.

Goede duidelijke webshop prijs...

Goede duidelijke webshop prijs redelijk, en snel geleverd

Vlot bezorg.

Vlot bezorg.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling

Na het lezen van bepaalde revi...

Na het lezen van bepaalde reviews was ik niet geneigd om hier te bestellen...uiteindelijk toch gedaan en alles is prima en volgens afspraak verlopen... dus zeker tevreden, ook de prijs viel reuze mee, alleen vind ik de transportkosten nogal hoog...

Prettig geholpen aan de telefo...

Prettig geholpen aan de telefoon en snelle levering.

Leveringsafspraak van de site ...

Leveringsafspraak van de site klopt niet, maar ook geen mailtje van latere levering.

alles heel goed op tijd

alles heel goed op tijd

Voordelig en snel geleverd. Top!

Voordelig en snel geleverd. Top!

Het onderdeel wat ik nodig had...

Het onderdeel wat ik nodig had was eenvoudig te vinden en aanvullende instructie op whatsapp was voldoende

snelle verzending en het past ...

snelle verzending en het past perfect.

Heel vriendelijk aan telefoon ...

Heel vriendelijk aan telefoon en probleem opgelost. Top geregeld pijp was te kort, was geen probleem direct nieuwe gestuurd

Er staat in de e-mail levering...

Er staat in de e-mail levering 1 dag en na een paar dagen nog niks. Dus ik bellen komt het product pas over twee weken. Daar kunnen wij niet mee aankomen bij onze klant.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch