snelle levering, inhoud als ve...

snelle levering, inhoud als verwacht

Mooie gestructureerde website,...

Mooie gestructureerde website, veel producten, schappelijke prijzen en een snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle en goede service. 1e Le...

Snelle en goede service. 1e Levering beschadigd, dag later nieuwe geleverd.

Levering is uitermate snel en ...

Levering is uitermate snel en je wordt netjes op de hoogte gehouden. Voorraadstatus blijkt ook te kloppen, wat zorgt voor een betrouwbare levering.

Makkelijk bestellen en supersn...

Makkelijk bestellen en supersnelle levering. Top!

snelle levering,helaas was nie...

snelle levering,helaas was niet alles even netjes verpakt waardoor er wat onderdelen uit de doss waren gekomen, dit is de volgende dag gelijk op gelost

Bestelling snel geleverd. Netj...

Bestelling snel geleverd. Netjes verpakt. Goede kwaliteit. Raad dit bedrijf aan. Ook de service is prima als je nog een aanvullende vraag hebt. Wij hebben een slechte ervaring met loodgieters en dit bedrijf zorgde voor een goede installateur die wel tijd voor ons vrij kan maken.

juiste onderdeel, past perfect

juiste onderdeel, past perfect

Bestelproces oke, en snelle ve...

Bestelproces oke, en snelle verzending. Wat ik jammer vind is dat er op een produkt van ruim *** nog verzendkosten verrekend worden en dat je geen mogelijkheid hebt tot achteraf betalen. Ook pas de volgende ochtend een track & trace code ontvangen wat laat. Maar goed over het algemeen te vreden.

Netjes bezorgd zoals afgesprok...

Netjes bezorgd zoals afgesproken en duidelijk bericht werd

Bestellen heel simpel, gelever...

Bestellen heel simpel, geleverd volgens afspraak, dit is top, zo als het hoort, zo doorgaan.

Het bestelde werd optijd en go...

Het bestelde werd optijd en goed afgeleverd. Alleen niet tevreden over ***, de gehele dag thuis geweest, toch een melding dat ik niet thuis was, kon ik het de volgende dag na 15:00uur ophalen, bij een PostNL afhaal winkel. Jammer, dit was niet de eerste keer. Dik tevreden over het geleverde.

Alles naar wens Eerlijke prij...

Alles naar wens Eerlijke prijs Snel geleverd

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!

Vlugge en correcte levering

Vlugge en correcte levering

Erg vriendelijke service en de...

Erg vriendelijke service en denken met je mee en komen hun afspraken na. Ik ben uiterst vriendelijk geholpen en ben zeer tevreden. Ik kan Sanispecials zeker aanraden!

snelle levering , volgens afsp...

snelle levering , volgens afspraak zoals op website aangegeven

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Duidelijke website, goed betal...

Duidelijke website, goed betalingssysteem en snelle levering conform de levertijd die vermeld werd op de website.

Eenvoudig bestellen en aangezi...

Eenvoudig bestellen en aangezien het een voorraad item betrof de volgende dag al in huis.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch