Snelle afhandeling en prima ma...

Snelle afhandeling en prima materialen!

Snel een perfect product afgel...

Snel een perfect product afgeleverd

Recentelijk een bestelling ged...

Recentelijk een bestelling gedaan die snel en goed is verlopen. Sterker nog n.a.v. mijn melding dat het product niet zo netjes was afgewerkt heeft men contact met mij gezocht en is in overleg met de producteigenaar dat onderdeel vervangen. Top dienstverlening en service!!

Goede prijs en snelle verzendi...

Goede prijs en snelle verzending, top

Snel geleverd en in prima staa...

Snel geleverd en in prima staat voor een scherpe prijs.en zal de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Heb eerst via whatttapp info i...

Heb eerst via whatttapp info ingewonnen over de bestelde product Er was snel en efficient respons. B Mijn bestelde onderdelen waren ook als gezegd binnen 24 uur in huis Petje af beetjes Goed geregeld ***

Verkeerd artikel ontvangen ,no...

Verkeerd artikel ontvangen ,nog niet direct een oplossing daar verkoper beweerd dat de foto op site een oude foto is Heb op de site gevonden welk artikel mij werd toe gezonden nl 050089 ipv 050090 Wacht nu tot weekend om is om als nog tot een oplossing te komen

Snelle levering. Goed product,...

Snelle levering. Goed product, maar was al bekend.

Zeer snel ontvangen

Zeer snel ontvangen

Materiaal besteld en volgende ...

Materiaal besteld en volgende dag in huis Perfect &#128076

Top!!

Top!!

Het verkeerde artikel is verst...

Het verkeerde artikel is verstuurd. Het aantal, de artikelomschrijving en het artikelnummer kloppen wel. Maar ik kreeg een knelkoppeling toegestuurd ipv een Jika binnenwerk voor een reservoir zonder drukknop.

goed product

goed product

Ik ben heel tevreden met de sn...

Ik ben heel tevreden met de snelle opvolging en levering.

Snelle levering, zeer goed ve...

Snelle levering, zeer goed verpakt, Producten zijn zoals getoond

Heel snel geleverd, alles ok

Heel snel geleverd, alles ok

Bij besteling 2 maal bedrag ov...

Bij besteling 2 maal bedrag overgeschreven, daarna een 2x mail gestuurd voor rechtzetting , Na 4weken nog geen respons!!!

Gingen vandaag dan EINDELIJK d...

Gingen vandaag dan EINDELIJK de douchedeur leveren .... na veel beloften .... NOPPES NADA NOUGA . Ik ben al 21 dagen aan het luisteren naar deze mensen hun praatjes ... AFGRIJSELIJK BEDRIJF ... ze houden je dagenlang aan het lijntje .... DON T DO IT ... BLIJF WEG van sanispecials.nl Ze vragen me hier een cijfer te geven ... wel ik denk dat het cijfer NUL wel zal volstaan

Snelle levering, maar er bleek...

Snelle levering, maar er bleek een onderdeel te missen. Dit werd echter supersnel opgelost!

Snel geleverd en scherpe prijs.

Snel geleverd en scherpe prijs.

Als beloofd levering volgende ...

Als beloofd levering volgende dag in huis

Snel spullen gevonden in de we...

Snel spullen gevonden in de webshop goed gecategoriseerd. Snelle complete levering ! Chauffeur bij afleveren over de telefoon contact gehad goed gecommuniceerd voor het afleveren voor de deur ook TOP

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch