Snel

Snel

Correct en lekker snel

Correct en lekker snel

Op zoek naar nieuwe scharniere...

Op zoek naar nieuwe scharnieren voor mijn bijna 20 jaar oude douchewand op de site van Sanispecials terechtgekomen. Top van Novellini dat ze deze nog produceren (duurzaam!). En fijn dat Sanispecials deze zeer snel en uitstekend verpakt heeft kunnen leveren. Door middel van email ook prima op de hoogte gehouden van het bestel- en afleverproces.

Perfecte service en snelle lev...

Perfecte service en snelle levering. Heel belangrijk: concurrerende prijs en gratis verzending!

Administratie en logistiek pri...

Administratie en logistiek prima. Speciale complimenten voor de bezorger van DPD die mijn pakket in zijn armen droeg alsof het zijn pasgeboren baby was.

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Zeer duidelijke winkel met eno...

Zeer duidelijke winkel met enorme keuze, en goede uitleg. Makkelijk bestellen en vlotte levering. Perfect

Prima communicatie en levering

Prima communicatie en levering

Niet zo tevreden over het stuk...

Niet zo tevreden over het stukje op de douchestang waar de douchekop in hangt. Douchekop past er niet goed in en hangt daardoor niet stevig. Bovendien alleen in hoogte verstelbaar en kan je de douchekop dus niet stellen. Maar 1 vaste stand, knop aan rechterkant ontbreekt. Onhandig!

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product.

Aangaande het product dat ik b...

Aangaande het product dat ik bij u kocht, Er zit 5,jaar garantie op , maar de datum stempel is al een jaar oud. ?!

Super snel geleverd.

Super snel geleverd.

Duidelijke informatie en snell...

Duidelijke informatie en snelle levering

Sanispecials heeft onze bestel...

Sanispecials heeft onze bestelling supersnel geleverd. De bestelling was prima verpakt en netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

I received the wrong item twic...

I received the wrong item twice. Still havent received the correct one

Goed verpakt en snelle leverin...

Goed verpakt en snelle levering van de keukenboiler.

Snelle levering. Helaas verkee...

Snelle levering. Helaas verkeerd product geleverd. Snel hersteld. Wacht nog op retourprocedure.

Snelle levering.

Snelle levering.

Mooi overzichtige WEB sayt en ...

Mooi overzichtige WEB sayt en goed afgeleverd ik dank u. Een dikke 10

Bestelling ging vlot. We miste...

Bestelling ging vlot. We miste echter een onderdeel in het pakket wat we er bijbestelde om de boiler te instaleren. Snel gebeld. Gesloten. Mailtje gestuurd wat we moesten doen. Tot op heden geen reactie. De doos die we extra bestelde zat in de boiler doos en was zwaar beschadigd, daardoor vonden we kater in de losse doos pas het missende stuk. De boiler werkt nu maar vreselijk slecht dat er geen contact is opgenomen. Echt slechte service.

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen