Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung

Gevonden wat ik zocht. Origine...

Gevonden wat ik zocht. Origineel onderdeel aan een interessante prijs en heel vlug geleverd.

Bestellen en levering gingen p...

Bestellen en levering gingen prima. Het artikel was als verwacht. Het enige minpuntje vond ik de bezorgkosten, die waren aan de hoge kant.

Keurig op tijd aangeleverd doo...

Keurig op tijd aangeleverd door een zeer correcte bezorger!

Snelle levering en een goede p...

Snelle levering en een goede prijs. De close-in boiler van Daalderop is makkelijk te installeren en past op de bestaande aansluitingen. We hebben weer een Daalderop gekocht omdat de vorige twintig jaar is meegegaan.

Goede prijs, snelle verzending...

Goede prijs, snelle verzending, binnen een dag de kapotte boiler vervangen.

Goede service vriendelijke mensen

Goede service vriendelijke mensen

Mijn bestelde onderdeel kwam k...

Mijn bestelde onderdeel kwam keurig de vlgende dag per PostNL PRIMA!

De levering was zeer snel en o...

De levering was zeer snel en ook binnen de uren zoals vermeld. Ik was ook zeer tevreden over de zorg waarmee het pakket was ingepakt. Het was zeer goed beschermd met de nopjesfolie. Ik zal er niet aan twijfelen jullie aan te bevelen. Maar de nederlandse bedrijven zijn sneller en efficienter dan de Belgische. Daarom bestel ik bijna altijd in Nederland. Mvg

Top product voor een mooie pri...

Top product voor een mooie prijs en snel geleverd

Snele en goede service

Snele en goede service

duidelijke onder deel tekening...

duidelijke onder deel tekening en goed afgehandeld.

Normaal zou ik altijd 5sterren...

Normaal zou ik altijd 5sterren beoordelen. Bestelling, betaling allemaal vlot verlopen. Jammer was de buis licht beschadigd bij levering aan huis. Langs beide zeiden zat er een deuk in.

Goede productomschrijving . Sn...

Goede productomschrijving . Snel geleverd. Niks op aan te merken Bedankt

Overzichtelijke website met du...

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg middels video. Kon hierdoor het juiste bestellen en zelf de installatie doen.

Vlug geleverd ook woon ik in B...

Vlug geleverd ook woon ik in Belgie. Goed ingepakt . Bedankt

Snelle service en goede commun...

Snelle service en goede communicatie.

Kies uw leverdatum? Zou leuk z...

Kies uw leverdatum? Zou leuk zijn als dit effectief ook zou werken. Wij hebben een bestelling waar we met een korte deadline zitten, kunnen deze niet halen omdat onze bestelling nog steeds niet geleverd is. Bij elke webshop is levering de dag nadien geen probleem. Hier blijkbaar wel...

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Heel vlot afgehandeld, de volg...

Heel vlot afgehandeld, de volgende dag al geleverd. Het product ziet er ook geweldig uit, zeer tevreden mee.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Prima service.

Prima service.

Ik had adapters nodig voor mij...

Ik had adapters nodig voor mijn nieuwe slimme radiatordoppen en kon deze gemakkelijk vinden bij deze winkel. Duidelijke website, vlotte verzending en een net product tegen een goede prijs. Zeker een aanrader.

Een vlotte levering aan een go...

Een vlotte levering aan een goeie prijs. Pluspunt is de snelle reactie bij de vraag om meer info over het produkt.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch