Een kleine melding van als u i...

Een kleine melding van als u iets meer besteld dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dan had ik enkele spare parts besteld. Groetjes van ***

Snelle levering 2 dagen eerder...

Snelle levering 2 dagen eerder als toegezegd. Bestelling conform bestelling.

*** UPS, had weer is geen zin....

*** UPS, had weer is geen zin. Contact met sanispecials. alles perfect en keurig op gelost, (ging wel even een dag over heen ) maar netjes gegaan. Op nieuw via post nl verstuurd volgende dag in huis. Weet niet waar ups de weg opbreking en het verkeerde adres weg gehaald heeft maar post nl had er geen last van. Bedankt sanispecials voor alle extra moeite.

Begeleidend schrijven voor ret...

Begeleidend schrijven voor retourneren bijvoegen

Ik had een specifiek onderdeel...

Ik had een specifiek onderdeel nodig om mijn keukenkraan te repareren. in dit geval was het goed te vinden en goed te bestellen. de levering was snel . het was dus een goede manier , bestellen betalen en leveren.

Snel en correct

Snel en correct

Prima site

Prima site

Mail van info.sanispecials ter...

Mail van info.sanispecials terug gevonden in spambox. Levering door DPD 2x mislukt. Volgens DPD is een bericht achtergelaten. Door ons is beide keren geen bericht niet aangetroffen. Zoek SVP een andere pakket dienst, die afhalen op postpunt mogelijk maakt.

Snelle en correcte levering

Heel snelle levering (en dat i...

Heel snelle levering (en dat in deze tijd&#128522

vriendelijke behandeling. art...

vriendelijke behandeling. artikel aangeven als beschikbaar en direct leverbaar, terwijl het niet aanwezig blijkt!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Snel reactie op mijn mail. Goe...

Snel reactie op mijn mail. Goed geholpen. Snel verstuurd.

prima product alleen , zou zel...

prima product alleen , zou zelf in de webshop aangeven dat dit een vervang onderdeel is omdat het er anders uitzit als het origineel.

Perfect,heel vlugge levering w...

Perfect,heel vlugge levering wij zijn heel tevreden.

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Prima levering, zoals beloofd....

Prima levering, zoals beloofd. Producten ook prima!

De onderdelen waren goedkoop e...

De onderdelen waren goedkoop en snel besteld en de volgende dag al geleverd . Ik ben super tevreden .

Hele duidelijke informatie en ...

Hele duidelijke informatie en bestelstructuur. Snel en netjes bezorgd. Prettige ervaring!

Snelle levering. Los onderdeel...

Snelle levering. Los onderdeel was op voorraad, hoefde niet een complete set aan te schaffen.

Zeer snelle levering. Duideli...

Zeer snelle levering. Duidelijke handleiding. Ook op Youtube is er veel Daalderop info te vinden. Binnen enkele uren was de boiler in dienst.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch