Service bij jullie was goed. ...

Service bij jullie was goed. Bezorging slecht.

Snelle levering dat is prettig

Snelle levering dat is prettig

Snel geleverd wat er besteld i...

Snel geleverd wat er besteld is. Makkelijk zoeken naar onderdelen via de site en de site ziet er netjes uit.

Helaas bleek het product bij a...

Helaas bleek het product bij aflevering stuk. Maar Sanispecials was goed telefonisch bereikbaar en heeft het uitstekend en vlot opgelost. Ik kon heel snel een vervangend product laten opsturen of als ik wilde in de buurt bij een winkel ophalen. Top!

Snelle levering en een uitstek...

Snelle levering en een uitstekend product!

Goed en snel geregeld!

Goed en snel geregeld!

beter als dat kun je niet Prof...

beter als dat kun je niet Proficiat snel levering goed advies , top

Top zeker qua snelheid van han...

Top zeker qua snelheid van handelen!

Telefonische vraag goed en ade...

Telefonische vraag goed en adequaat beantwoord, snelle correcte levering

Op tijd geleverd...en werk goed

Op tijd geleverd...en werk goed

verkeerd product geleverd - fi...

verkeerd product geleverd - firma reageert niet op mails

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Er was een misverstand omtrent...

Er was een misverstand omtrent een besteld artikel Grundfoss liftaway:. Na ontvangst bleek het niet het gewenste artikel, de bak ipv de pomp Zonder probleem en met vergoeding van de retour kosten werd het gewenste artikel alsnog op gestuurd. Goede service!

De levering was snel en goed, ...

De levering was snel en goed, echter nadat ik het retour had gestuurd duurt bij dit bedrijf het vreselijk lang om je geld terug te krijgen. Op 5 januari het bestelde terug gestuurd, 18 januari is men nog niet instaat om het geld terug te storten.

Snelle levering volledig volge...

Snelle levering volledig volgens afgesproken/bestelde producten.

Geen eerdere aankopen gedaan b...

Geen eerdere aankopen gedaan bij dit bedrijf. Informatie ingewonnen hoe alles verloopt bij dit internet bedrijf. Je wordt goed geholpen heel onstspannen En op al mijn vragen waren antwoorden. Geweldig. Ja ben heel blij dat ik mijn Vasco ires badkamer radiator daar gekocht heb. Zou ik Sanispecials.nl aan iemand anders voorstellen. JA ZEKER. Erg blij alles goed en degelijk verzonden. En voorraad is ook echt voorraad.!!

Snelle afhandeling zoals beloo...

Snelle afhandeling zoals beloofd. Duidelijke artikelomschrijving en fotos op de website wat fijn is als je niet veel ervaring hebt en kapotte dingen moet vergelijken met nieuw te kopen onderdelen. We konden aan de hand hiervan de juiste onderdelen kiezen.

Snel en proffesioneel

Snel en proffesioneel

Enige min punt dat prijs via G...

Enige min punt dat prijs via Google niet klopt met werkelijkheid bijna *** euro verschil

prima en snelle service

prima en snelle service

Snelle nette levering keurig v...

Snelle nette levering keurig verpakt

supersnelle levering en goed w...

supersnelle levering en goed werkend apparaat :)

Snel en correct

Snel en correct