Alles vlot verlopen zoals belo...

Alles vlot verlopen zoals beloofd.

Snelle levering, en alles comp...

Snelle levering, en alles compleet aanwezig. Gedaan wat beloofd is

Na tel contact de uitleg die g...

Na tel contact de uitleg die graag wilde horen en supersnelle levering, top.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Ondanks de carona tijd waar ie...

Ondanks de carona tijd waar iedere leverancier moeite heeft met leveren, leveren jullie gewoon de eerst volgende dag na bestelling. TOP

Superblij dat dit watergedeelt...

Superblij dat dit watergedeelte voor de Fasto F1450 nog te koop is. En ook dat het de volgende dag geleverd kon worden.

Gewoon goed

Gewoon goed

Ik had omstreeks 1700 uur 5x k...

Ik had omstreeks 1700 uur 5x kraanhendels besteld voor volgende-dag-bezorging. Ik ging er eigenlijk een beetje vanuit dat de volgende dag bezorging niet zou gaan lukken vanwege de relatief late bestelling en de drukte bij de bezorgdiensten ivm de coronacrisis. Dat bleek niet terecht want ze werden keurig voor het middaguur geleverd. Netjes verpakt en produkten van uitstekende kwaliteit. Een tevreden klant. Dank!

graag dat de chat ook wordt be...

graag dat de chat ook wordt beantwoord en een betere en eerlijke retour regeling vind dat er te veel gerekend word voor verzendkosten

De bestelling was netjes en op...

De bestelling was netjes en op tijd zoals afgesproken geleverd, ik ben blij en tevreden.

goede snelle levering

goede snelle levering

verkeerd artikel geleverd

verkeerd artikel geleverd

erg duidelijke website en midd...

erg duidelijke website en middels de chatfunctie snel gevonden waar ik naar opzoek was. levering was ook snel, vandaag besteld morgen in huis. Met name bij het oplossen van een storing erg fijn dat het zo snel kan gaan..

eerst telefonisch contact. de ...

eerst telefonisch contact. de uitleg was heel duidelijk en helder. De prijs was de laagste van alle firmas die op google adverteren.

Snelle levering en relatief go...

Snelle levering en relatief goedkoop.

Goede webpagina, zoeken op art...

Goede webpagina, zoeken op artikelnummer werkt snel en juist. Nette prijzen. Levering de volgende dag! Top.

Overzichtelijk en juiste prijs

Overzichtelijk en juiste prijs

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Redelijk. Ik mis de optie acht...

Redelijk. Ik mis de optie achteraf betalen binnen 14 dagen.

Snelle correcte levering. Vrie...

Snelle correcte levering. Vriendelijke behandeling bij het telefonisch contact. Prima product en eenvoudig te monteren. Alle benodigdheden en een goede montage beschrijving is bijgeleverd.

Snelle levering (1 werkdag), n...

Snelle levering (1 werkdag), netjes verpakt en alles klopt!

Heldere website, goede onderst...

Heldere website, goede ondersteuning via app en telefoon

Zeer kundig en klantvriendelijk

Zeer kundig en klantvriendelijk